Hadin iyi geceler..
Yattým..
Hadin iyi geceler..
Yattým..
Kuyruklu yalan
18 mart 1998
http://arsiv.sabah.com.tr/1998/03/28/r20.html
yillardir yapilanma var diye baðýrýldý duruldu...
yok askeri vesayet yok maðduruz
müslümlere zulüm var výyak výyak...
sonunda temizlemeye çalýþan ekibi de temizlediler..
irtica mý varmýþ ? evet varmýþ... ama suç olmaktan çýkardý birileri..
maðdur mu varmýþ ? sümüklü edebiyatý varmýþ...
özalýn çillerin ecevitin resimleri boy boy bu takkeli delliyle..
o yüzden
insan analizi yapamayanlar devlet analitiði yapýnca
bugün dakkeliler tank yürütür...
yarýn yunan iþgal etseydi daha iyi olurdi diyen danýþmanlarýn ýþýðýnda
rectuma spot lamba sokarak iç dünyayý aydýnlatýrlar..
Deðiþen dünyaya ayak uydurur toplum
yada tarih sayfasýnda yerini alýr.. baþbakanlýk forsundaki 16 yýldýz istikrarýn sayýsý deðil sonuç olarak...
yýkýlan devletlerimizin sayýsý...
Osmanlýný daðýlmasýna yarým býraktýðýnýz yerden devam edecekseniz buyurun..
tutmayalým....
moldova yugoslavya sýrada Turkiye vardý..
bas bas baðýrdýlar 90larda..
realize edin rahatlayýn...
Sn EKaya, uykumu kaçýrdýnýz..
Þimdi.......
Gökçek ile Arýnç biribirlerini suçluyor, sen feTÖ'nin baþbakaný olacaktýn, sen Ankarayý parsel parsel sattýn diye...
Atýþýp duruyorlar...
Araya biri müdahil olup arabuluculuk yapmaya çalýþýyor... Bozacýnýn þahidi misali..
Kim .??
Gülerce...
Zihniyet bu zihniyet... Al ikisini vur ötekine, al ötekini vur berikine, al üçünü vur yere...
Nereden bakarsan bak, üçü de ayný yolun yolcusuydu... bir zamanlar....
Bizi boþ kafalý, bir þey bilmez, anlamayan, düþünmeyen, bilmeyen birileri olarak görmek de (her ne hikmetse) sizin zihniyetiniz..
Bakýn bu cümleyi bir Ak Partili kursa þaþýrmazdým. Yýllardýr, "bidon kafalý", "göbeðini kaþýyan adam", "makarnacý", "çoban" gibi yaftalara maruz kalan Ak Partililer deðil miydi?
Estagfurullah, kimseyi boþ ve aklý yetmez gibi aþaðýlayarak bir hadsizlik içinde bulunmadým. Ama dinlememek ve söyleneni anlamaya çalýþmamak üzere kurulu bir düþünceyi kabullenemiyorum. Fikirlere, karþý görüþlere her zaman açýðým. Ancak, benim fikrim hür vicdaným hür demek, senin ki deðil demektir ayný zamanda. Fikrinin ve vicdanýnýn hür olmadýðý düþünülen kiþiye karþý itibar edilmez, görüþ ve fikirleri dinlenmez. Algýlarýn kapalý olmasýndan kastým budur.
Çok uzatmadan belirteyim, 2004 yýlýnda MGK'da Gülen cemaati nin kontrol altýna alýnmasý kararý alýnmýþ ve Erdoðan dahil kurul üyeleri (bir eksik) tarafýndan imzalanmýþtýr. Hiç bir þey birden olmaz. Cia tarafýndan yýllarca kollanan ve yönlendirilen bir yapýyý öyle hemen söküp atamazsýnýz. Zaman gerekir, baðlantýlarýn ve yan kollarýn netleþmesi gerekir.
Sizi çok tutmayayým Sn Delikan. Hayýrlý geceleriniz olsun.
Biz yokken akepeliler çoþmuþ..NEYÝ SAVUNUYORSUNUZ, MAHÞER GÜNÜ HIRSIZLARLA BERABER OLACAKSINIZ.
https://www.youtube.com/watch?v=Y-GC18RuhAY
FETO ne kadar hain, ********, kansýz bir terör örgütü ise ve GERÇEKSE bu kasette o kadar GERÇEK...Gözün görmüyor, kulagýn duymuyor, kafan basmýyorsa daha ben ne diyeyim kardeþim...Allah ýslah etsin...
Evet, ben sade vatandaþ olarak bilmiyorum . Çok BASÝT sorulara cevap arýyorum. Bana yazýlan cevaplar nickimle ilgili !!!!!!!!!
MIT ne yapýyordu ?
Ne operasyonu ?
O kamyonlarda silah varmýydý ?
Varsa, kime gidiyordu ?
Cevap veremeyeceksen nickimle uðraþma 'bilmiyorum, sallýyorum' de .....
Senin nickinde escobarý anýmsattý nedense !!!!!!!!!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri