'' NE ANLATACAKLAR KÝ? YENÝ ANAYASADAKÝ MADDELERÝ BÝLSELER ZATEN ELLERÝNDE LEBLEBÝ OY TOPLAMAYA ÇALIÞMAZLAR... BEN BÜTÜN MADDELERÝ BILIYORUM AMA TEK BÝR SORUYA MANTIKLI BÝR CEVAP ÝSTÝYORUM O KADAR???YÜRÜRLÜGE GÝRÝS TARÝHÝ NEDEN 2019 BU YENI YASALARIN??????SORUN BAKALIM NE DIYECEKLER..BEN DAHA BIR KÝÞÝDEN BÝLE CEVAP ALAMADIM....!!
bu sorunun cevabý hala yok !!!!!!!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Rumenigge sen hiç pkklý tanýmamýþsýn, benim oturdugum mahalleden 20 kusur kiþi daða çýkmýþ, tanýrým pkk yý ve düþüncelerini...þimdi batý diyorsun, 18 yaþýnda garibanýn çocugu vekil olamayacak, 50 tane daha vekil ballý maaþa konacak sadece bu ikisi için bile bin kere hayýr diyorum...Sen zengin çocuklarýný savunuyorsan yada 50 tene vekil daha bu devletin maaþýný bol bol yesin diyorsan sorun benim deðil, senin sorunun...bugün ve yarýn mahþer günü benim baþým dik olacaktýr..
Yer Ýmleri