Býrak 18 yaþýný...
Bu ülkede "Millet vekili olabilmek için bir mesleði en az 10 sene onurlu bir þekilde yapmýþ olmak" þartý þarttýr..
Ne 18 yaþý.. ne diyorsun sen...
Senin kulaðýna 18 yaþý üfürenler... sokaktaki genci de vekil yapacak halimiz yok ya diyor...
Sen de kulaðýna üfürüleni bize üfürüyon..
Hadi bea..
Dinimizin emri deðilmidir kimsenin kimseye üstünlüðü yoktur diyen, eþitlik diyen...bu 18 yaþ maddesi ile birkaç zengin çocugu korunacaktýr o kadar...nokta.
2019 da yürürlüðe girecek ama 17 nisanda terör bitecekmiþ...beni korkutan bu sözler daha öncede söylendi seçim öncesi...
18 maddeyi ve bunun içinde diger sadece rakkamlar koyarak kýssaca deginilen maddelerinde ne anlama geldigini anayasa kitapcýgýndan açtým ve tek tek okudum ve EVET denecek birþey bulamadým..kýssaca
bu yasa degiþikligi sistem degil rejim degiþikligi anlamýný veriyor..
bunun altýnda çok ince detaylar yatýyor..bunu açýklamalarýnýda yazarým fakat KHK yönetilen bir ülkede suç teþkil eder zamaný geldiginde ve HAYIR oylarý % 50 üzerine çýkýnca o zaman sag olursak bunu yine konuþabiliriz..
sizlere kolay gelsin .
ZIR-DELÝ Y.T.D
arkadaþlar saygýlý ve gerçekten anlayýþlý olmak lazým bizim buna çok ihtiyacýmýz var.Birbirimizi ötekileþtirerek deðil konuþarak paylaþarak ve inanarak...bu referandum gerçekten bizlerden çok çocuklarýmýzý geleceðimizi ilgilendiriyor.þuan düþünmeden sadece birileri için ya da birilerine iyi görünmek için verdiðimiz kararlar çocuklarýmýza ülkemize çok aðýr sonuçlar doðurabilir.Böyle bir referandumda ilk düþündüðüm þey kötüsü ne olur,aslýnda hepimizin de böyle düþünmesi lazým...iyisi zaten olur rant için bile olsa...ama kötüsünü düþünmek lazým nerde açýk var neler baþýmýza gelebilir,neden kötüyü düþünüyorum çünkü bu ,anayasa deðiþikliði...telafisi bile çok aðýr sonuçlarý doðrabilecek çok ciddi bir karar...neden bu maddeler halkýn önünde tartýþýlmadý(trt yayýný yapýlmadý)?
Yer Ýmleri