Seçme hakkýmýz varken "bana EVET demeyen teröristtir"
diyebilen kiþi kazara seçilirse neler yapar?
Seçme hakkýmýz varken "bana EVET demeyen teröristtir"
diyebilen kiþi kazara seçilirse neler yapar?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
HAYIR diyenler terörist olacaksa niye referandum yapiyoruz ki?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
********lerle oslo da orada burada ayný yataga girerler, diyarbakýrca binlerce þehidin kemiklerini sýzlatýrcasýna megri megri türküleri söylerler ondan sonrada vatansever, milliyetçi olurlar. yerim sizin tatlýsu milliyetçiliðinizi ben ulan, dansöz asena sizin kadar kývýrmýyor, biraz delikanlý olun adam olun adam....
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...diler-1752667/
Askerlerimizi þehit eden, devlete isyan edip asýlan ingiliz uþagý þeyh saitin torunlarýda evet diyor. kör-sagýrlar belki uyanýr. pkk hayýr diyor ha...
Ocak-Þubat ta 155.000 adet senet protesto oldu .........
17 Nisan da bu senetleri biri ödiyecek mi ?
Yer Ýmleri