Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
british kardeþ imzaný taktir ettim insanlarý ikna edemiyorsan kafalarýný karýþtýr))))
hayýr diyecek arkadaþlar sizin adýnýza üzgünüm çünki en az %60 evet çýkacak.
burasý borsa forumu çok kiþinin hisselerde caný yanmýþ suçlu olarak hükümeti yani rte yi gördükleri için hayýr diyenler fazla ama dýþarýya çýkýn gerçeði görürsünüz.
size bir kaç örnek vereyim.
camiye giderseniz herkezi müslüman sanarsýnýz.
kiliseye giderseniz herkezi hýristiyan sanarsýnýz.
meyhaneye giderseniz herkezi sarhoþ sanarsýnýz.
yani gittiðiniz yerdeki topluluk sizi yanýltýr.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
ben primliyim kardayým ama hayýr diyorum..gördüðü her sakallýyý hoca sanan akp, bak kimler yatýrmýþ akp yi yer döþegine, batýrmýþ kalemi ayva göbeðine, fetoþcular, pkklý cici çocuklar, iþidli birkaç asi çocuk, esad bardon katil eset, abd, rusya, almanya hollanda..yanýlan bizmiyiz yoksa senmisin biraz yandaþ medya dýþýna çýkarsan görürsün, gerçi muhalif kanalda býrakmadýnýz ülkede ama sen yinede ara...bir soru...madem %60 evet var o zaman baþta rte olmak üzere tüm akpliler niye bu kaddar çirkefleþiyor, herkese hain diyor, bizans oyunlarýna ihtiyaç duyuyor, muhaliflerin toplantý yapmasýna bile engel oluyor, yalancý kýlýçdaroglu ile tv ye çýkýp onu 7 aleme rezil hüsva etmiyor...
Buda kaçtý...Rumennigge üniversite mezunu trol bulmanýz gerek, biraz dirençli olsunlar yahu...
evetçiler , kendinize þu soruyu sorun ..........
bizler borsa forumunda evetçiler-hayýrcýlar birbirimizle tartýþýyoruz ......
asýl, halkýn önünde tartýþmasý gereken politikacýlar neden tartýþmýyor ?
Yer Ýmleri