Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
sonuçta verdiği oydan ötürü birileri utanacak.
ben ailem çocuklarım ve torunlarım için evet diyeceğim inşaallah utanan olmam.
1982 referandumunda hayır demiştim pişman değilim şimdi evet diyeceğim umarım gene utanmamı gerektirecek bir durum olmaz.
hayır diyen arkadaşlar ne kadar rteye gıcık oluyorsa bende tam aksine rte ye o kadar güveniyorum.
hatta biraz daha ileri gidiyorum allah cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin eğer onun ömrü kısaldıysa benim ömrümden alsın ona versin.
Son düzenleme : british; 26-03-2017 saat: 12:24.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sn. CB'ı oylanmıyor... o da ölümlü bir insan... Sonuçta Hayırcılar bu tür yetkilere itiraz ediyorlar... Evetçiler ise koro şeklinde Reklam ve Slogan ile neye Evet dendiğinden ziyade sonucu iyi olacak Sn CB her şeyi düzeltecek gibi Alaattinin Sihirli lambası edebiyatı yapıyorlar... Sormazlarmı kişiye 15 yıldır niye düzeltmediniz... 15 yıldır yapmadığınızı/Yapamadığınızı Hangi kanunları (?) çıkartıp yapacaksınız... Hangi kanunu istemediniz de değiştiremediniz...Binlerce torba kanun çıkarıpda yapamadığınız nedir?
Niye yapacağınız işleri Millete anlatıp Yetki istemiyorsunuz da... Reklam ve Sloganlarla ve de CHP karşıtlığıyla izah ediyorsunuz... iktidara gelirken Her şeyi açıklayıp İkna ettiğiniz Milleti şimdi niye ikna edemiyorsunuz....uzatmaya gerek yok İçi boş olan laf salatalığı yapan Anap ve DYP nasıl tasfiye olduysa... 17 Nisanda Evet veya Hayır ne çıkarsa çıksın... lafla peynir ekmek gemisi yürümez... 2019 a kadar Millet AK Partiden beklediği... iş ekmek ve hizmeti görmezse akibet bellidir....
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer İmleri