"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Son düzenleme : british; 26-03-2017 saat: 12:24.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Dünyayý ve geliþmeleri yorumlarken ciddi olmak lazým... Þu anda ABD devletçi bir baþkan seçti... Çin için Devlet Kapitalizmi yorumu yapýlýrken... eskiden birçok kesimi slogan ile uyuturlardý.. þimdi ise herkesi Reklam ile mi ikna edecekler/uyutacaklar... Bu mu ilericilik...
[emoji23]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Benim merak ettiðim þu .
Bu laflarý birbirlerine hemde kamuoyu önünde söyleyenler, birbirlerinin yüzlerine nasýl bakýyorlar, ayrýca bize söyledikleri sözlerin samimiyetine nasýl inanalým. Ben birine ******** desem en azýndan bir yumruk yerim, bunlar el ele gönül gönüle yola devam ediyorlar. Etsinler sorun yok da, bizi neden kullanýyorlar, Kendilerini akýllý bizi pardon yanlýþ anlaþýlmasýn beni aptal mý sanýyorlar acaba?
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Rte kafatasçý, ýrkçý, kandan beslenenlere, fatiha bilmez kafirlere, kendine bozkurt gibi hayvan ismi verenlere muhtaç olmuþ demekki...Bir yanda pkk, barzani, þeyh sait sevicileri öte yanýnda bahçeli ve mhp yönetimi Allah mesut bahtiyar etsin..Gerçek ülkücüler yok bu filmde yanlýz, olmasýda düþünülemez, ülkücü geçmiþi unutacak kadar aptal deðildir.
Bazýlarý burada Evet için yazýyorlar...Eðer aþaðýdaki ankete de Evet diyorlarsa zaten sorunu bizim için örnek olacak þekilde çözmüþ olurlar...
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri