yalnýz çok güzel örneklerle taçlandýrdý, þimdi objektif olarak bakýldýðýnda sn.cumhurbaþkanýnýn baþkanlýk tasarýsýný ve yeni anayasayý tane tane anlattýðý hususlarý dikkatlice dinlediðinizde kamuoyunca abartýlan özellikle saptýrýlan bir çok konunun aslýnda hiçde öyle olmadýðýný görebiliyorsunuz.
biraz dinlemek anlamak için dinlemek gerek , maalesef muhalefetin don't demekten baþka altýný doldurarak ifade edebildiði hiçbiþiy yok ?
akþam sn.cumhurbaþkanýnýn anlattýðý yen anayasa ve baþkanlýk tararýsý her yaþtan tc vatandaþýnýn anlayabileceði netlikte ve sadelikteydi ve kulak verildiðinde iddia edildiði gibi baskýcý bir sistemin hazýrlýðýyla uzaktan yakýndan alakasý olmadýðý anlaþýlabiliyordu.
yani iþte burada samimi ve önyargýsýz hareket etmek çok önemli.
muhalefet sadece karþý çýkmýþ olmak için sürekli izmir marþý çalarak atatürk her noktada kullanýlarak özellikle gençleri gaza getirerek pay kapma çabasý içinde.
iþte bu nedenle ben referandum anketlerinin yavaþ yavaþ iktidar lehinde bir noktaya doðru aðýrlýk kazanmaya baþladýðýný düþünüyorum þahsi görüþüm böyle. halkýmýzýn kamuoyunun nezdinde bu muhalefetin altýný dolduramadýðý kampanya nedeniyle iktidar tarafýnda bir görüþ sergileyebilceði ihtimali bana göre aðýrlýk kazanýyor.
yani sadece izmir marþý çalarak cumhuriyet elden gidiyormuþ gibi bir don't kampanyasý altý doldurulamadýðý için kadük kalmaya doðru gidiyor eski hýzý kalmadý insanlar sýkýlmaya baþladý.
bu halkýn içinden bu ülkenin bir ferdi olarak objektif bakmaya çalýþtým ve görüþümü paylaþtým
saygýlar

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri