chp milletvekili Mehmet Bekaroðlu benim üniv. hocamdý ,, chp bu zihniyetten vazgeçmedikçe baþarýlý olamaz
chp milletvekili Mehmet Bekaroðlu benim üniv. hocamdý ,, chp bu zihniyetten vazgeçmedikçe baþarýlý olamaz
Eðer bir yanlýþ yapacaksan bari onu yanlýþ yap
Eðer o günleri hatýrlýyorsan o enkazýn aslýnda sarýþýn güzel kadýnýn enkazý olduðunu da hatýrlaman lazým. Üfürükten bankalara yatýrýlan paralara full hazine garantisi verilip, ardýndan bu bankalarýn yüksek faizlerle para toplayýp hortumlanmasýný seyretti. Bomba koalisyon hükümetinin elinde patladý. Hastaneler yapýldý. Bu iþler için vergi toplanmýyor mu. Tüm yapýlan hastaneleri toplasan kaç milyar dolar eder sence.
Sen diyeceksin ki baþörtülü kiþi okuyamaz ,, öðretmen olamaz ,, asker olamaz,, asker eþi ya da annesi olamaz ,, devlet dairesine giremez dersen ,, Türk milleti sana haddini bildirir
Millet kaç milyon dolar edere bakmaz... Millet hizmete bakar ,,, Erdoðan dan önce hastanelerde yeni doðan çocuklar rehin alýnýyordu ,, para verilince bebek anne babaya teslim ediliyordu ,, paran yoksa tedavi edilmiyordu
Adam anlatýyor bebeðini 1 hafta sonra hastaneden senetle almýþlar ,, unutmuyorlar ,, buna benzer olaylar hergün oluyordu
youtube den bakabilirsin eski hastane hallerine,, bu bile evet demeye yeter
Anadoluya yol yapmayacak eðitim vermeyecek medeniyet getirmeyecek ve üstüne birde terör belasýný vereceksin, ve kendi zihniyetini en iyi okullarda okutacak en rütbeli kademelerde hakim savcý paþa yapacaksýn Anadolu köleleþirken senin zihniyetin refah içinde yaþayacak ve gün gelecek karþýna uzun adam çýkacak ve senin 80 yýllýk saltanatýný bitirecek ve yýllar sonra gidip Anadoludan utanmadan hayýr oyu isteyeceksin. Anadolu 16 temmuzda hainlere cuntacýlara öyle 1 tokat vuracakki iþte o tokatla Türkiye m þaha kalkacak.
Mesela bizim bahçede fidanlar vardý bak 25 senede bu hükümet sayesinde aðaç oldular. Helal olsun hökümetimize
Yer Ýmleri