hepiniz de elinize almýþsýnýz nalý da mýhý da, nalýna da vuruyorsunuz mýhýna da,iþinize gelmedi mi,hayde fetöcü,iþinize gelmedi mi,hayde vatan haini,aynaya bir bakýn,bir daha bakýn...
hala 15 temmuzun bir batý planý vatan iþgali olduðunu idrak edemeyen aymazlara allahtan akýl fikir ihsan eylemesini diliyorum. o gece tek bir adam milletinin önünde dimdik durdu ve net bir mesaj verdi.
millet benimle dedi !
þimdi o adama tek adam diyorlar ya, evet bir tek o adam durdu milletin önünde ve dimdikti, bazýlarýna o gece neredeydiniz diye sorulduðunda kem küm hýk mýk edip sapsarý oldular çünki hepsi bu iþgali aðýzlarýnýn suyunu akýtarak bekledi![]()
hala ne yüzle siyaset yapabiliyor ve no no diyorlar böylesine pes diyorum
son sözü millet söyleyecek batý deðil
bitti
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
neyse iyi geceler
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
haklisin malesef hukumete erdogana karsi olanlar kendilerini yanlis konumlandiriyor.dedigin goruntu ortaya cikiyor.bunlara dikkat etmek gerekir.bizim de daha dikkatli olmamiz lazim hain derken .ortak paydamizi unutmadan yazi yazmaliyiz.referandumun sebebi belli.bu referandum ulkeye fayda getirir mu goturur mu bunu konusmak yerine yasadigimiz olaylar darbe vs.bizi farkli yonlendiriyor.
iþte bu,konuþulmasý gereken,ben getirmez dediðim için hayýr diyorum,siz getiri diye evet diyorsunuz,konun özü bu,benim hayýr demem beni nasýl vatan haini yapar bunu sorgulamanýz lazým,velev ki sizin amcanýz veya çok yakýnýnýz hayýr dediði zaman vatan haini mi olur,bir de böyle bakýnýz....
Referandumda Neden EVET
neden ??
Yer Ýmleri