Yok ezan için evet,
yok þeyh said için evet,
yok ecdat için evet...
Abi konuyu bilmiyorsanýz hayýr deyin direkt, bu kadar kasacak ne vardý...
😂😂😂
Yok ezan için evet,
yok þeyh said için evet,
yok ecdat için evet...
Abi konuyu bilmiyorsanýz hayýr deyin direkt, bu kadar kasacak ne vardý...
😂😂😂
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Cemaate Ankara'yý parsel parsel peþkeþ çekeni partide tut,
Sonra Hakan Þükür'ü ihraç etmedi diye Galatasaray'a öfke kus.
Tutarlýlýk.?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Tüm dünyaya ayar veren Binali; Kýlýçdaroðlu'nun yandaþ kanalda münazara çaðrýsýna cesaret edip de evet diyememiþ...
Sosyal medyada 'Hayýr' diyeceðini açýklayan Hakem Ýlker Þahin açýða alýndý.
Ama 'Evet'çi TFF Baþkaný görevde!Faþist Almanya çek elini futboldan!
Baþbakan Yardýmcýsý Canikli: IÞÝD, Türkiye'de 'Hayýr' kampanyasý yürütüyor
https://tr.sputniknews.com/amp/turki...asi-yurutuyor/
Açýklamanýn saçmalýðý bir tarafa.. Yani þunu mi itiraf ediyorsunuz? IÞÝD elini kolunu sallayarak memlekette kampanya mý düzenliyor.?
benim cevremde yasayan bir alman bir gun evine davet etti.evinde DÜNYA KARDEÞLÝK BÜTÜNLÜÐÜ KOZMOZ EVRENSEL BÝRLEÞÝM DERNEÐÝ& DÜNYA KARDEÞLÝK BÝRLÝÐÝ MEVLANA YÜCE VAKFI nin kitaplarini gordum.bunlar her sene istanbula konferans duzenliyorlar buyuk hottelerde vs.bu dernegi merak eden acsin baksin ne olduklarini.ama kisaca sunu diyormus mevlana hazretleri.Islamiyet gerksiz bir dindir cunku Hz.Isa onun yerini dolduruyor gibi sacmaliklar.ben de tam olarak neydi unuttum.her neyse.
bu alman misyonerleri ki bunlar makedonyada ve diger balkan koylerine gidip misyonerlik yapiyorlar.incil dagitiyorlar vs.ordaki Türkler sartlar geregi fakir olduklari icn bunlari seciyorlar.biraz da daha yumusak huylular.ornegin bazi koylere giremezler cunku cikislari yarim yamalak olur.siz fakir kalmissiniz cunku dininiz yanlis.bakin avrupaya zenginlik var din degistirenlere de destek olmak istiyoruz gibi sozler ....
iste bu insanlar avrupada hayirci Türkler le birlesip bazilarinin da sadece adi Turkce neydugu belirsiz.ortak hayir kampanyasi duzenliyor.
simdi bu insanlar hayir diyorsa durup dusunmek gerekmez mi?
benim kendi aklým var !
o,þu,bu ; þöyle þöyle yapacakmýþmýþ ta ............
Bir partiyi sizin öyle görmeniz öyle tanýmlamaniz onun öyle olduðu Anlamýna gelmez. Söylediklerinizin yarýsý olsa o parti kapatýlýrdý.
Ayrica ab dayatmasi bilmem ne dediðiniz parti %10 küsür oy aldý. Hani millet iradesine saygý?
Ben de þimdi çýkýp ve en uzun süre genel baþkanlýðýný yapmýþ kurucularýndan biri " ben bop eþbaþkanýyým" veya "eyalet sistemine karþý deðilim" dedi diye o partiyi bölücü ilan edebilirim ama hukuken hiçbir anlamý olmaz.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri