Originally Posted by
krepi
hepimizin kafasinda darbeyi acaba baska guruplar da destekledi mi var.ben sahsen var oldugunu dusunuyorum ve bunu cevremle hep konustum fakat herkes bir feto muhabbeti tutturmus gidiyor.bir kac gun once haberturkte soye bir programa rastladim.darbede ataturkcu askerler de varmiydi.tamam dedim taslar yerine oturuyor.cunku o darbeci hainlere baktigimda suratlari tam da o anarsist grubun suratlari.ardindan abd nin adil oksuzu aradigini hukumet medyaya paylasti.tabi bu paylasimin abd li bakanin ziyareti oncesi olmasi da istenmistir.nedense bunlar suan icin medyada konusulmuyor.ama 16 nisandan sonra sanki daha derin konusulur.
gerçek vatansever atatürkçü subaylar kendi kanýndan canýndan milletine kurþun sýkmaz ! bunu yapan kendi anasýna babasýna gardaþýna kurþun sýkmýþ demektir.
onurlu türk subaylarý bu utancý taþýyamaz, asla !
bunu telaffuz etmek dahi türkiye cumhuriyetinin kurucusu ulu önder atatürke ,aziz silah arkadaþlarýna, þehit ve gazi tüm muvazzaflara ve kahraman mehmetçiðe hakaret olur.
feto terör örgütüne hizmet eden unsurlar bellidir bunlara asker denemez ,bu terör uþaklarý emellerini açýða çýkarmýþlar ve baþarýsýz olmuþlardýr. aziz türk milletin iradesi galip gelmiþtir. olayý saða sola saptýrmaya gerek yoktur.
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer Ýmleri