Originally Posted by yas3gk ben Meral Akşener den bahsetmedim ki,nereeden çıkardınız yahu,yazdıklarımın diğer kısımlarına yorum yapmadan,hemen Meral Akşener,ancak gülünür... siz gulmeye devam edin. bu millet bahcelinin durdugu yeride , meral aksenerin kimin hizmetcisi oldugunuda bilir.
Originally Posted by Yatirimciali siz gulmeye devam edin. bu millet bahcelinin durdugu yeride , meral aksenerin kimin hizmetcisi oldugunuda bilir. hala yazdıklarıma cevap vermediniz,ben Meral Akşener den bahsettim mi,yok,ama bahçeli nin durduğu yeri yazdım...
Originally Posted by Yatirimciali siz gulmeye devam edin. bu millet bahcelinin durdugu yeride , meral aksenerin kimin hizmetcisi oldugunuda bilir. Kim gülüyor yahu.. Meral Akşener kimin hizmetçisi..? Önce söyle, sonra da ispat et...
Originally Posted by DeliKAN Kim gülüyor yahu.. Meral Akşener kimin hizmetçisi..? Önce söyle, sonra da ispat et... Yılların ülkücüsü Akşener'e bile laf etme cesareti buluyorlar ya kendilerinde hayret ediyorum... SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri