Lafta Özal'ýn çizgisinde olduklarýný iddia ederler...
Þu hoþgörünün binde biri var mý?
Yok.
https://twitter.com/Acerakis/status/...182954497?s=01
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lafta Özal'ýn çizgisinde olduklarýný iddia ederler...
Þu hoþgörünün binde biri var mý?
Yok.
https://twitter.com/Acerakis/status/...182954497?s=01
ABD ýrak'ta Saddam'ý vuruyorum diyerek Müslümanlarý öldürürken, müslüman kadýn kýzlara abd askeri tecavüz ederken, insanlara iþkence ederken seyredenler hatta öncesinde bu zulme ortak olmak için meclisten tezkere çýkarmaya çalýþanlarýn Suriye'de farklý bir tutum izlemesi beklenemezdi...
Suriye'de 2011'den beri ölen, sürgün yaþayan, mülteci olarak sefalet içinde yaþayan, tecavüze uðrayan, organlarý alýnýp satýlan her bireyin eli yakanýzda olacak!!!
Esad zalimmiþ. Doðrudur. Zalimdir. Ama bu abd ile birlik olup müslümanlar üzerine bomba yaðdýrmayý gerektirir mi?
Kaldý ki seninkine de zalim diyorlar. Ýki gün sonra aynýsýný bize de yapmayacaklarinin garantisi ne?
Sizinkinin BOP eþ baþkaný olmasi mi?
Allah'ýn laneti zalimler üzerine olsun.
hoþgörümü dedin ?? dilin sürçmüþ olmalý
yahu dün muharrem bey mitingde baðýrýp çaðýrýyordu, biri chp nin pankartýný yýrtmýþ o adamý bulun asýn diye baðýrýyordu tv de kanýtý var aç seyret
her gün ya denize döküyosunuz ya asýyosunuz kardeþim yalan mý ? nedir bu milletin sizden çektiði aðlasak mý gülsek mi ?![]()
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Benim CHP'yi savunduðumu nerden çýkardýn?
Zan üzere boþ boþ konuþ dur...
bugün abd nin katil esatý vurmasýna bozulanlar sýrf erdoðana karþý durmak için esatý adam yerine koyanlar hatta bugün burada natodan çýkmayý düþünenlere basit bir soru sordum yav ?
kemal bey neden o zaman abd çaðýrdýðýnda koþa koþa washingtona gitti ve geldikten sonra haftalarca abd beni çaðýrdý abd beni önemsedi muhabbeti yaptý ? neden sanki kutsal bir görev verilecekmiþ gibi sevinçten havalara uçuyordu ?
bunlarý ne yapacaðýz
madem nato kötü çýkýn natodan ve abd çaðýrdýðýnda ulusalcý duruþ sergileyin ve gitmeyinde göriyim,
yani önce aynaya bakýn býrakýn boþ lafý
bol keseden muhalefet koltuðundan eleþtirmek kolaydýr, 7 seçim kaybettiði halde 7 kez erdoðana yenildiðin halde hakediyormuþ gibi vekil maaþýný cebe indirmek tatlý ve en kolaydýr,
7 seçim kaybettiði halde hala milletin karþýsýna geçip sizi izmirden denize dökeceðiz demek darbe tiyatrodur demek ne cürrettir ne acayip biþeydir ?
boyuna karalamak kolaydýr, köprüyü yolu bende yaparým demek kolaydýr ama köprünün üstünden seçim mitingine kolayca gitmek tatlýdýr
býrakýn boþ lafý , liderin kýymetini bilin yatýn kalkýn erdoðana dua edin![]()
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer Ýmleri