Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Böylesine " saçmalýklarý " savunmak zorunda kalmanýzdan dolayý inanýn sizin için üzülüyorum. Gerçekten inanarak yazdýklarýnýzý yazýyorsanýz da söyleyecek söz bulamýyorum.
Mehteran takýmý bir festivalde geçiþ yapýyor da rahatsýzlýk mý bildiriyoruz.
Bir gösteri var da bir festivalde benzer kýyafetler ile çýkanlara laf mý ediliyor?
Beyefendi bu þaklabanlar bir ulusun , ülkenin , memleketin geleceði için oy kullanýyor. Farkýndamýsýnýz? Bunu bile þov amaçlý kullanýyorlar. Birilerine, biryerlere "bak biz sizdiniz bizleri de faydalandýrýn" mesajýdýr bu, benzer yaþnýn yüzlerce saçma olay gibi. Bunu bile þova çevirmenin, nemalanmanýn yolu olarak görüyorlar.
En azýndan ben öyle görüyorum.
Yazýk, çok yazýk...
Avrupa tarihinde ve yakýn tarihte halk seçimi diktalarý getirmiþtir. Hitler Alman halkýnýn büyük çoðunluðuyla evvela baþkan seçildi, ondan sonra diktaya gitti. Profesörü olsun, iþçisi olsun bütün Almanya, Hitler'i candan destekliyordu. Daima bu tehlike vardýr; bir lider halkýn iradesini temsil ediyorum, millet meclisi avucumun içindedir, istersem anayasayý deðiþtiririm fikrine girdi mi, bu tehlikeli bir geliþmedir.
Emine Çaykara, Tarihçilerin Kutbu "Halil Ýnalcýk Kitabý", Ýþ Bankasý Yayýnlarý, sayfa:90.
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Binali Yýldýrým aðzýndan kaçýrdý ;
'' Baþkanýn yargýlanmasý çok zor olacak ! Yetki verdiðiniz insana güveneceksiniz . ''
https://www.facebook.com/TakunyaResm...9104959854690/
Peki, Yargýlanma korkusunun olmamasýndan aldýðý cesaretle istediði herþeyi ama herþeyi yaparsa
Ýþte o zaman ne yapacak bu millet ?
Yer Ýmleri