Rumenigge, bunlar Koftiden sorular deðil etniðini de milletini de saklama ki tartýþma verimli olsun..
EVETçilerin "Tek Vatan Türk Vataný, Tek Millet Türk Milleti, Tek Bayrak Türk Bayraðý ,Tek Devlet Türk Devleti'dir...."
sloganlarýndan "Türk"ü çýkarmasý Kürd(istan) açýlýmý için PKK ile yine yataða gireceklerini gösteriyor...
Kaçak güreþmeyelim, ne iþ, bu iþ!!!
Böyle dedin rumenigge..
Ben de HODRÝ MEYDAN dedim..
Düellolar nasýl yapýlýr.. Düelloyu teklif eden silah seçimini karþý tarafa býrakýr ama silahý temin etme iþini üstlenir..
Düello daveti de, kabul edilip edilmemesi de ONUR meselsi sayýlýr..
HODRÝ MEYDAN'ýna HODRÝ MEYDAN..
Anketi de sen açacaksýn.. bu durumda..
Çarpýþtýralým en güzel 4 yazýlarýmýzý..Kararý da millet (üyeler) versin..
![]()
Þu forumda standardýn üstünde nitelikleri bile olsa bir tanesine tahammül zorken, bu örneðin çok daha niteliksizinden milyonlarcasý etrafýmýzda birlikte yaþýyoruz bu ülkede.
Ýmkaný olanlar neden gidiyorlar bu güzel ülkeden anlayabiliyorum artýk.
Çünkü ümit yok.
Herþeyin yokluðu tamam da ümit yoksa gelecek yok demektir.
Bu adamla da tartýþmayý býrakýn derim.
Mark Twain'in özdeyiþini hatýrlayýn...
"Asla bir aptalla tartýþmayýn.Sizi kendi seviyesine çeker ve sonra tecrübesiyle sizi yener."
bu konuda çok farklý düþünüyorum
o konu geniþ bir konu burasý yeri deðil
ama çok kýsa özetliyeyim
bence etnik=millet
ayný insan ayrý etnikten ayrý milletten olmaz
bir zenci ingilterede yaþýyor diye ingiliz olmaz
Allah herkesi farklý milletten yaratmýþtýr hiç kimse bu gerçeði deðiþtiremez
ne anayasa ile ne bilimsel kitaplarla
ey zenci senin etnik kökenin farklý ama ingiliz milletindensin
inglizim de
diyemezsin
Biþey daha.
Neden cb için aday gösterilebilmesi partilerin insafýna býrakýlýyor. Mevcut olan 20 mv'nin imzasýnýn yeterli olmasýnda sakýncalý olan neydi?
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýn çeliþkilerle dolu ama.. þu iki cümle yi sorayým..
- Ýngiliz Mlletler Topluluðu diye bir terim var tarih literatürlerinde.. Bu nedir.. ?
- Ýngiliz diye bir etnik köken yoktur.. Sakson , Anglus ve Juti gibi etnik kökenler vardýr..
"Bede'ye göre Angluslar, Saksonlar ve Jütilerden oluþan Cermen halklarý 5. ve 6. yüzyýllardan itibaren Almanya'dan göç ederek Ýngiltere'nin çeþitli bölgelerine yerleþtiler ve ayrý ayrý krallýklar kurdular. Bu halklar Britanyalý kabile þefi Vortigern'in davetiyle, Pikt ve Ýrlandalý iþgalcilere karþý Vortigern'in topraklarýný savunmak için gelmiþlerdi."
Yer Ýmleri