Originally Posted by
cefaks
biri goguldan alýntý yapýyor,
diðeride eline saðlýk diyor.
neyin ne olduðunu bilmeden yazýyorlar.
yazýk günah bu insanlara,
benim þahsen vicdaným sýzlýyor.
yapacakta biþey yok.
cefaks hocam saygýlar sunuyorum, osmanlýyý da ecnebi yaptýlar, dedilerki önce öyleydi ama sonradan bozuldu türk kaný kayboldu, bilmiyorlar hocam,
medya son yýllarda özellikle bilgi kirliliði yarattý, daha ileri giderek anadolu halký akdeniz ýrkýdýr kanýný araþtýrýn yunan kaný çýkar dediler , özellikle ertuðrul özkök gibi yazarlar bu akdenizli olma muhabbetini çok kaþýdýlar ! anadoluda türk olmak sýkýntýmý yaratýyor anlamadým ki ?
yahu ben türkmenim iþte ! atam dedem belli benden iyimi biliyorlar ya ?, dedelerim toroslardan yörük olarak 600 sene evvel orhangazi döneminde develerle kervanlarla gelmiþler bursa engürücük umurbey köylerine yerleþmiþler, ecdadýmýz pars bey(2.muratýn komutanlarýndan) halen mezarý vardýr köyümüzde.
bu yörükler bir kýsmý ege bölgesine bir kýsmý marmaraya yerleþtirilmiþ bir kýsmý akýncýlarla birlikte öncü yerleþimciler olarak balkanlara götürülmüþ, bu türk ýrkýnýn yayýlma ve balkan ve doðu avrupa nüfusunu dengeleme politikasýydý, osmanlý türklük bilincine töresine sahipti.
anadolu türkmenlerine kimse anadoluya özgü karma akdeniz ýrký diyemez bu fitnedir bu türk ýrkýný yok saymaktýr niyeti apaçýk belli anadoludaki türk varlýðýný yok saymak isteyen art niyetli bir avrupa birliði planýdýr.
saygýlarýmla cefaks hocam
þunuda ekleyelim, osmanlýnýn son padiþahlarý dahil, abdülaziz den abdülhamitten 5.mehmet reþata kadar hepsi öz be öz türk evladýdýr,
fitneye gelmeyin diyoruz hala yok annesi macar diyor leh diyor ? belki bir dönem devþirme eþlerden de þehzade doðmuþtur ancak bir dönem, öyle olsa dahi baba türk kardeþim kanýnýn son damlasýna kadar türk !
osmanlýyla uðraþmayýn yeter artýk, tarihinize biraz saygý duyun
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer Ýmleri