gsmh nin bu iktidar döneminde ne kadar arttýðýndan haberiniz var mý yada![]()
gsmh nin bu iktidar döneminde ne kadar arttýðýndan haberiniz var mý yada![]()
ben mutaasýp görüþlü bir aileden geliyorum evet, ve bu çok rastladýðým bir durum chp tarafýnda, bir kibir var sanki karþý tarafý baþý kapalý olaný muhafazakar olaný küçümseme cahil görme çaðýn gerisinde görmek gibi bir yaklaþým var, yani bunu yaþýyoruz sürekli, bir önyargý var ? bunu bize hissettiren parti maalesef chp
ben üniversite mezunuyum eþim yüksekokul mezunu, kardeþlerimden biri bilkent mezunu diðeri siyasal mezunu, en küçüðü güzel sanatlar mezunu, hepimiz okuduk , çaðýn farkýna varabildiðimizi düþünüyorum, yabancý dil bilen genel kültürümüzü pekiþtirebilmek adýna kitap okuyan insanlarýz hepimiz, çocuklarýmýzý bizde titizlikle yetiþtiriyoruz,
ama sýrf muhafazakar olduðumuz için benden daha cahil birinden gerici yaftasý yemek hiç hoþ deðil
kýlýk kýyafete göre olmaz gericilik yada aydýn olmak, senin ufkun nedir ? yaþama amacýn nedir ? topluma faydan nedir ? milli ve manevi deðerlere yaklaþýmýn nedir ? bitki aðaç hayvan ,yani allahýn tüm yarattýklarýna saygýn ve hürmetin nedir ?
bizimde evimizde kedimiz var mesela, yani nedir bu ayrýmcýlýk nedir bu gerici yaftalamalar bi haller çok komik oluyor
bu ayrýmclýðý biz yapmýyoruz, laikliði sahiplenen halbuki benim laiklikle alakalý görüþümü sormadan ahkam kesen ,yine ulusalcýyým diyen benim ulusuma bayraðýma vatanýma olan sevgimi görmezden gelen ve yine atatürkçüyüm diyen benim atatürke olan sevgimi saygýmý yok sayan tekelci bir zihniyet ?
bu önyargýyý kýrmazsanýz baþarýlý olmazsýnýz sn.ikare, siz benim ne demek istediðimi çok iyi anladýnýz
ne zaman samimi olarak davranýþlarýnýzla ve bakýþlarýnýzla muhafazakar kesimi kucaklarsýnýz iþte o zaman türkiyede sizinde iktidar olduðunuz günleri hep birlikte kutlarýz
ama izmirden denize dökeriz sonrada yanlýþ anlaþýldýk dediðiniz sürece olmaz bu iþ, milliyetçilik vatan bayrak millet sevgisi atatürk saygýsý hiç bir partinin kesimin tekelinde deðil bunu anlamanýz gerekiyor.
medeni olmak kýyafetle olmuyor, ayran içenede raký içenede baþý açýðada kapalýyada eþit mesafedeyim, adam olup olmamasýna bakarým, ama benim eþim baþý kapalý olduðu için gerici görüldüðü anda tepkimi koyarým
þimdi þu yazdýklarýmda yanlýþ birþey varmý ?
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
madem gemiþte fazla paramýz vardý deprem paralarý ile maaþ ödediler.
DÝN ASLA SÝYASETE ALET EDÝLMEMELÝDÝRBazý yerlerde duvarlara ve pankartlara 'Allah için Evet' yazýldýðýný söyleyen ve buna tepki gösteren Cankurtaran þunlarý söyledi:*"Her yerde ne diyor? 'Allah için evet'. Her yerde 'Allah için evet' yazýlarýný görüyoruz. Acaba bunlarý söyleyenler, asanlar 'aðýzlarýndan çýkaný duyuyor mu?' diye düþünmemek elde deðil? Hepimizin o kadar din bilgisi var. Kuran-ý Kerim'de 1400 önce, 'Türkiye'ye biri gelecek, bir referandum olacak ona oy verin' diye bir þey yazmýþ olabilir? Bizimle mi dalga geçiyorlar? Dinimizi böyle bir þeye, siyasete kullanmanýn en fazla da dindar vatandaþlarýmýzýn ne kadar tepki gösterdiðini biz de görüyoruz. Biz de buradan tepkimizi koyuyoruz. Din asla siyasete alet edilmemelidir. Din herkesin vicdanýdýr. Bu referandum için evet çýkarmak için dinimizi kullanmak, dinimiz için de olacak bir þey deðildir. Vicdanlarý zedeleyecek bir þeydir.
Çok güzel bir soru. Net bir bilgim yok. Sadece tahminde bulunabilirim. Þu olabilir mesela. Eskiden olsa Siz bu soruyu "bu kadar vergi artýþý olmasýna raðmen neden haberimiz olmadý yada bu kadar artýþa raðmen neden pek çok kamu hizmetine para ödüyorum" diye sorardýnýz.
Þimdilerde hiçbir þeye zam gelmiyor. Fiyatý güncelleniyor. Yada adam "devletin kasasýndan köprü için para çýkmadý lafý hoþuna gidiyor ama iki gün sonra kendi cebinden çýkacak olaný görmüyor...
Kýsaca. Eskiden seçmen daha farklý görüþ ve bilgiye daha rahat ulaþýyordu. Bu da iktidarlarin vergi vs. artýrýrken iki kere düþünmesine neden oluyordu.
Sizce neden peki?
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Savaþ Ay rahmetli eski Türkiye'yi çok güzel ortaye sermiþti ýlýctaoglu ya tekrar gün doðmamasý için evet tabiki
Yer Ýmleri