rumennigge mesaisi bitti ...
Ahmet Buðra, C.ÜNLÜ, DeliKAN+, egemens, expertadvisor, fornaks, lamdatuna, METEPOSTA, ORÝYEN73, selcukylm, sulzer, utkuran, value, Yucuklu Sumurta
ekibe bak....
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Her zamanki gibi konuyu saptýrma, sizin gibi kiþilerin zaten en iyi bildikleri þey konuyu saptýrmaktýr. Neden konu saptýrýlýr? Çünkü verecek cevaplarý YOKTUR da ondan.
Ama siz bunu anlayamayacak durumdasýnýz, neden? Çünkü hizmet ettiðinik kiþi ve kurumlar bellidir de ondan.
Soru þu;
Kimler bir dediði diðerini tutmayan birinin arkasýndan koþarlar,
Cevap;
Sizin gibiler,
Örnek 1: 6 AY ÖNCE "Aldandýk, aldatýldýk"
Örnek 2: Þimdiki zaman "siyasi hayatýmda çok þükür ne aldanan oldum ne altadan. Ýnsan aðzýndan çýkana dikkat edecek, devir internet devri, bu internet var yaaaaa, alýp çýkarýp önünüze koyarlar, þaþýrýrsýnýz"....![]()
Yahu ben size daha ne diyeyim, ne desem de anlamayacaksýnýz ki. Bak ben demiyorum bu sayýn Rumenige, sizin taptýðýnýz söylüyor. Þimdi siz koskoca(!) reisinize inanmýyor musunuz? Aaaa, ne ayýp, duymasýn, sonra sizi kovar
O yüzden bana laf yetiþtirmek isityorsanýz SOMUT þeylerden bahsedin ya da sorularýma cevap verin.
Ha cevap veremiyorsanýz da benimle ilk okul çocuklarýnýn yaptýðý gibi ...yarýþýna girmeyin. Zira niyetim yarýþ deðil, bir kiþinin bile fikrini olumlu deðiþtirebilmek adýnadýr.
Bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþçesine...
Kýyamýyorum.. Baksana þuna... ne tatlý.. http://www.hisse.net/topluluk/showth...503#post252503
Alacaksanýz ucuza býrakýrým size..
Ýyi besili ha.. Ne istediyse verdim.. yedi..![]()
Yer Ýmleri