Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Referandumda Neden EVET

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by Günaydýn Yazýyý Oku
    senin beðenmedin sisteme gýptayla bakýyor abd, bak akp iktidarýnýn bataktan çýkardýðý sosyal güvenlik sistemini kopya etmeye çalýþýyor abd,

siz nasýl oturttunuz nasýl iþliyor sistem binlerce emekliye nasýl maaþ ödüyorsunuz milyonlarca hastanýn ilacý masrafý nasýl karþýlanýyor, saðlýklý olarak milyonlarca ssk ve baðkur primlerini nasýl topluyor gerektiði zaman nasýl yapýlandýrýyorsunuz sistemi iþler halde nasýl tutuyorsunuz diyorlar

evet akp iktidarýnýn belkide en büyük hizmetidir bu sgk daki yeniden yapýlandýrma ve sgk yý bataktan çýkarýp iþler hale getirme hizmet eder hale getirme,

bakýyorum devlet hastaneleri týkýr týkýr iþliyor, ameliyat olmak isteyen tedavi olmak isteyen karþýlýk buluyor hemen, ilacýný eksiksiz alýyor düþkün olanýn ayaðýna gidiyor hizmet, yatalak hastasýna bakmak zorunda olan erkek ve kadýnlar için aylýk maaþ baðlanýyor ayrýca evde bakým hizmeti var

bunlar azýmsanamayacak reformlardýr bunun goy goyu olmaz ,yarýn baþýna bir saðlýk problemi gelir gider devletine muhtac olursun nankörlük etme

bakýyorum 80 lerde 90 larda korkunçtu saðlýk sistemi mahkeme kapýsý gibiydi hastaneler, ameliyat günü gelmeden ilacýný alamadan ölüyordu insanlar

nankörlük etmemek gerek

daha iyisini yapabilirim diyorsan koy ortaya tezlerini, ama geyik muhabbetine sarýyorsunuz iþi boþ

sabah akþam goy goy, yol yapýyor köprü yapýyor adamlar hem geçiyosunuz üstünden hemde yok þöyledir yok böyledir

ben istanbul bursa arasýný ayda en az 2 kez gidip gelen biriyim, yani çevre yolu osmangazi köprüsü ve yavuz sultan selim köprüsü sayesinde ticari aracýmla istanbul bursa arasýnda sadece istanbulun içine girmek ve çýkmak için yollarda harcadýðým günü birlik gidiþ geliþ ort.7 saati 4 saate indirdim bana kalan 3 extra saat var artýk ve bu 3 saati müþterilerime ulaþmak için harcýyorum

çok memnunum gece yarýsýna kalmadan evime aileme kavuþabiliyorum, yavuz sultan selim köprüsünden þu anda günlük ort. 120 bin araç geçiyor ve bu rakam osmangazi köprüsün de þu an 20 binden fazla ve giderek artacaktýr, ben kullanan biri olarak her hafta bu yoðunluðun dahada arttýðýna þahidim

allah devletimize milletimize zeval vermesin
    Söylenenler güzel ama bir de yaþayanlardan dinleseniz. Teyo pehlivan gibi anlatmýþsýnýz.

2.  Alýntý Originally Posted by MKELES Yazýyý Oku
    Söylenenler güzel ama bir de yaþayanlardan dinleseniz. Teyo pehlivan gibi anlatmýþsýnýz.
    Arkadaþ galiba devlet hastaneleri yerine özel hastaneleri gezmiþ. Hiç bir þeyden haberi olmadýðý bes belli. Bu gün gidin istanbulda ki bir devlet hastanesine bakalým size ne zamana ameliyat günü veriliyor. Hemde acil bir durum olsa bile.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Alýntý Originally Posted by herseyeragmen Yazýyý Oku
    Arkadaþ galiba devlet hastaneleri yerine özel hastaneleri gezmiþ. Hiç bir þeyden haberi olmadýðý bes belli. Bu gün gidin istanbulda ki bir devlet hastanesine bakalým size ne zamana ameliyat günü veriliyor. Hemde acil bir durum olsa bile.

Ne Mutlu Türküm Diyene
    Benim yaþadýðým ilde artýk hastaneden sýra almak her babayiðidin harcý deðil. Kýzým lösemi ben neler çektiðimi bilirim. Karým bi randevu almaya kalktý 1 ay sonrasýna gün verdiler. Aloooo neyin kafasýný yaþýyorlar bunlar ya...

4.  Alýntý Originally Posted by MKELES Yazýyý Oku
    Benim yaþadýðým ilde artýk hastaneden sýra almak her babayiðidin harcý deðil. Kýzým lösemi ben neler çektiðimi bilirim. Karým bi randevu almaya kalktý 1 ay sonrasýna gün verdiler. Aloooo neyin kafasýný yaþýyorlar bunlar ya...
    Dostum Allah þifasýný verir inþallah kýzýnýza. Hastane iþini bana sorun siz son bir senede çektiðim çileyi anlatamam size. Randevu almak için gece saat 12 de bilgisayarýn baþýna oturuyorum ve 1 dakika içinde randevuyu aldým aldým yoksa hemen doluyor. Tabi alacaðým randevu en erken 15 gün sonrasý için. Diyelim ki þanslýyým ve aldým. Gidiyorum hastaneye doktor yok olsa da git tahlil yaptýr sonra randevu al gel diyor sonra randevu al alabilirsen.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    camekanýn dýþýnda
    Gönderi
    1,797
     Alýntý Originally Posted by herseyeragmen Yazýyý Oku

Ne Mutlu Türküm Diyene
    varmý yapacak daha iyisini söyle , hadi yapsýnlar daha iyisini haydi görelim

ne çabuk unuttun sabahýn üçünde kuyruða girdiðini,bir ilaç için 4 saat ayakta kuyruk beklediðini ,hepimiz yaþadýk bunlarý,

20 milyon istanbulda yaþýyosun nasýl kýyas yapýyosun , bundan daha iyisini yaparým diyen varsa çýksýn ortaya yapsýn bakalým millet gider oyunu verir hiç þaþmaz bu bak !

millet asla nankörlük etmez aldýðý hizmete bunu anlayýn artýk,

chp nin seçim kaybetmesinin sebebi bu iþte, milletten sorunlardan kopuk, almýþ eline sazý aðustos böceði gibi bi atatürkü kullanýyor bi laikliði, baþka biþey yok politika üretemiyor halkýn önüne somut çözümler koyamýyor halkla bütünleþemiyor

anca hamaset yok denize dökecekmiþ, hep günü kurtarmaya dönük kendi chp tabanýna seranattýr yaptýklarý, boþ babam boþ

çünki muhalefetin derdi iktidar olmak hizmet etmek deðilki , kalayým muhalefette elimi taþýn altýna koymayayým aliyim vekil maaþýný iþte bu

gerçekleri hepiniz biliyosunuz, bu iktidarýn kýymetini bilin alternatifi yok kardeþim yok, medet umduklarýnýz geçmiþte kalan milleti inim inim inleten zihniyetin aynýsý ayný þablon sadece liderleri farklý !

millet uyandý, millet hizmet istiyor ve hizmetide iktidarýndan alýyor. daha iyisi içn dahada güçlü çift baþlýlýktan kurtulmuþ sistem gerek, iþte baþkanlýk sistemi de bunun için var

halka hizmet eden 15 yýldýr halkýn omuzlarýnda yükseliyor boþ lafa karalamaya hiç gerek yok
    “Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy

6.  Alýntý Originally Posted by Günaydýn Yazýyý Oku

ne çabuk unuttun sabahýn üçünde kuyruða girdiðini,bir ilaç için 4 saat ayakta kuyruk beklediðini ,hepimiz yaþadýk bunlarý,

20 milyon istanbulda yaþýyosun nasýl kýyas yapýyosun , bundan daha iyisini yaparým diyen varsa çýksýn ortaya yapsýn bakalým millet gider oyunu verir hiç þaþmaz bu bak !

chp nin seçim kaybetmesinin sebebi bu iþte, milletten sorunlardan kopuk, almýþ eline sazý aðustos böceði gibi bi atatürkü kullanýyor bi laikliði, baþka biþey yok politika üretemiyor halkýn önüne somut çözümler koyamýyor halkla bütünleþemiyor

anca hamaset yok denize dökecekmiþ, hep günü kurtarmaya dönük kendi chp tabanýna seranattýr yaptýklarý, boþ babam boþ

çünki muhalefetin derdi iktidar olmak hizmet etmek deðilki , kalayým muhalefette elimi taþýn altýna koymayayým aliyim vekil maaþýný iþte bu

gerçekleri hepiniz biliyosunuz, bu iktidarýn kýymetini bilin alternatifi yok kardeþim yok, medet umduklarýnýz geçmiþte kalan milleti inim inim inleten zihniyetin aynýsý ayný þablon sadece liderleri farklý !

millet uyandý, millet hizmet istiyor ve hizmetide iktidarýndan alýyor. daha iyisi içn dahada güçlü çift baþlýlýktan kurtulmuþ sistem gerek, iþte baþkanlýk sistemi de bunun için var

halka hizmet eden 15 yýldýr halkýn omuzlarýnda yükseliyor boþ lafa karalamaya hiç gerek yok
    Ben Chp li deðilim ki neden hemen Chp yi kötülüyorsun bana. Benim amlamadýðým son 15 sene ülkeyi Akp yönetiyor ama ne hikmetse sanki ülkeyi Chp yönetiyormuþ gibi ülkedeki tüm sorunlarýn sebebi Chp oluyor.

Ne Mutlu Türküm Diyene

Alýntý Originally Posted by Günaydýn Yazýyý Oku

Bak nereden nereye döndün. Öyle hemen dönme. Ben chp veya mhp demedim. Sorunlarý söyledim. ALLAH bu sorunlarý bilip paralý veya tarafgirlikten bunlarý söylemiyorsa layýðýný versin.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    camekanýn dýþýnda
    Gönderi
    1,797
     Alýntý Originally Posted by MKELES Yazýyý Oku
    Bak nereden nereye döndün. Öyle hemen dönme. Ben chp veya mhp demedim. Sorunlarý söyledim. ALLAH bu sorunlarý bilip paralý veya tarafgirlikten bunlarý söylemiyorsa layýðýný versin.
    sen söyledin sorununu bende daha iyisi varmý dedim, tekrar ediyorum varmý daha iyisini yapacak ?

varsa eðer millet emin ol gider ona veriri oyunu dedim, inanýrsa millet gider verir

15 sene oldu beyler bakýn 15 yaþýnda o gün doðan çocuklar, ve muhalefet 7 kez kaybetmiþ bu milletin teveccühünü ,yani inanýlýr gibi deðil

bu nedenle çok iyi tartmak gerek, kime evet neye evet kime hayýr neye hayýr ?

kýzýnýz için acil þifalar diliyorum, allah yaþlýlardan alsýn gençlere ömür versin, ama kýzýnýz için bu bile yapýlamayabilirdi ama ben þifa bulacaðýndan eminim , bakýn burasý 80 milyon türkiye, isviçre deðil dubai deðil, biz geçmiþle kýyaslýyoruz ve bugüne þükür diyoruz

saða sola çekmeden yalýn biçimde samimi þekilde yazdým, gayet net
    “Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •