senin beðenmedin sisteme gýptayla bakýyor abd, bak akp iktidarýnýn bataktan çýkardýðý sosyal güvenlik sistemini kopya etmeye çalýþýyor abd,
siz nasýl oturttunuz nasýl iþliyor sistem binlerce emekliye nasýl maaþ ödüyorsunuz milyonlarca hastanýn ilacý masrafý nasýl karþýlanýyor, saðlýklý olarak milyonlarca ssk ve baðkur primlerini nasýl topluyor gerektiði zaman nasýl yapýlandýrýyorsunuz sistemi iþler halde nasýl tutuyorsunuz diyorlar
evet akp iktidarýnýn belkide en büyük hizmetidir bu sgk daki yeniden yapýlandýrma ve sgk yý bataktan çýkarýp iþler hale getirme hizmet eder hale getirme,
bakýyorum devlet hastaneleri týkýr týkýr iþliyor, ameliyat olmak isteyen tedavi olmak isteyen karþýlýk buluyor hemen, ilacýný eksiksiz alýyor düþkün olanýn ayaðýna gidiyor hizmet, yatalak hastasýna bakmak zorunda olan erkek ve kadýnlar için aylýk maaþ baðlanýyor ayrýca evde bakým hizmeti var
bunlar azýmsanamayacak reformlardýr bunun goy goyu olmaz ,yarýn baþýna bir saðlýk problemi gelir gider devletine muhtac olursun nankörlük etme
bakýyorum 80 lerde 90 larda korkunçtu saðlýk sistemi mahkeme kapýsý gibiydi hastaneler, ameliyat günü gelmeden ilacýný alamadan ölüyordu insanlar
nankörlük etmemek gerek
daha iyisini yapabilirim diyorsan koy ortaya tezlerini, ama geyik muhabbetine sarýyorsunuz iþi boþ
sabah akþam goy goy, yol yapýyor köprü yapýyor adamlar hem geçiyosunuz üstünden hemde yok þöyledir yok böyledir
ben istanbul bursa arasýný ayda en az 2 kez gidip gelen biriyim, yani çevre yolu osmangazi köprüsü ve yavuz sultan selim köprüsü sayesinde ticari aracýmla istanbul bursa arasýnda sadece istanbulun içine girmek ve çýkmak için yollarda harcadýðým günü birlik gidiþ geliþ ort.7 saati 4 saate indirdim bana kalan 3 extra saat var artýk ve bu 3 saati müþterilerime ulaþmak için harcýyorum
çok memnunum gece yarýsýna kalmadan evime aileme kavuþabiliyorum, yavuz sultan selim köprüsünden þu anda günlük ort. 120 bin araç geçiyor ve bu rakam osmangazi köprüsün de þu an 20 binden fazla ve giderek artacaktýr, ben kullanan biri olarak her hafta bu yoðunluðun dahada arttýðýna þahidim
allah devletimize milletimize zeval vermesin
Yer Ýmleri