sen söyledin sorununu bende daha iyisi varmý dedim, tekrar ediyorum varmý daha iyisini yapacak ?
varsa eðer millet emin ol gider ona veriri oyunu dedim, inanýrsa millet gider verir
15 sene oldu beyler bakýn 15 yaþýnda o gün doðan çocuklar, ve muhalefet 7 kez kaybetmiþ bu milletin teveccühünü ,yani inanýlýr gibi deðil
bu nedenle çok iyi tartmak gerek, kime evet neye evet kime hayýr neye hayýr ?
kýzýnýz için acil þifalar diliyorum, allah yaþlýlardan alsýn gençlere ömür versin, ama kýzýnýz için bu bile yapýlamayabilirdi ama ben þifa bulacaðýndan eminim , bakýn burasý 80 milyon türkiye, isviçre deðil dubai deðil, biz geçmiþle kýyaslýyoruz ve bugüne þükür diyoruz
saða sola çekmeden yalýn biçimde samimi þekilde yazdým, gayet net
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Hocam bu millet hep en iyisini seçti ise neden yýllar önce bizden daha geri olan guney kore den daha gerideyiz þimdi.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunu 1938-1983 1992- 2002 yýllarý arasýnda gelen iktidarlarýn parti temsilcileri televizyonda halk açýklasýnlar, ölenlera allahtan rahmet ama yaþayan temsilcileri çýksýnlar açýkalsýnlar halka biz neden ilerleyemedik neden bir italya olamadýk diye
onlara sormak lazým ikare, bak o beðenmediðiniz akp iktidarýnda abd nin avrupanýn parasýzlýktan kýrýldýðý þu son 15 yýlda tek bir kriz görmedi ülke ?
gelelim kore kýyasýna
kore kültürü itibarýyla çin ve japonyanýn arasýnda bir ülke,onlar japon ýrkýna daha yakýn buluyorlar kendilerini koreden kumaþ aldým bir dönem, geldi birkaç kiþi koreden misafir ettim bunlarý,
çok dinamik çok kültürlü okumuþ bir millet, bunlarýn düsturu devleti milleti için çalýþmak ve üretmekmiþ öncelikle sosyal kalkýnma ilkesi varmýþ bunlarda, çok çalýþkan bir millet bunlar
çünki bunlarda ýrk özelliði kan yapýsý kültür de bizden farklý bunu hemen anlýyosun konuþunca, ayný þey deðil, avrupa da olamaz kore gibi abd de olamaz,
bakýn kore 10 yýl sonra almanyaya kafa tutar, bunlar kahve telvesinden kumaþ üretiyorlar artýk ancak dediðim gibi kültürleri çalýþmak üretmek geliþmek üzerine kurulu.çok baþka leyler bunlar, saðlýklý bir kýyas için denklik kuramamzsýn yani anladýn
biz karpuzu üçer beþer alýyoruz onlar dilimle yiyo, biz abanýyoruz lavaþlý adana dürüme onlar pirinç lapasýný çubukla yiyo ve sofradan doymadan kalkýyo, enerjilerini çalýþmaya üretmeye odaklýyorlar bizim gibi az çalýþýp çok tüketmeye deðil !
çok farklý bir yaþam felsefesi var alýþkanlýklar çok baþka
ve sen çok baþka þeylerden bahsediyosun þu an ikare![]()
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Özeti su:
1. 2008-2009 dünya krizi bizi teðet geçti diyorsun. Rakamlar öyle demiyor.
2. 80 senede yapýlan tüm yatýrýmlar 15 senede satýldý ona da biþey demiyorsun.
3. Bir de ilginçtir devamý olduðunu iddia ettiðiniz Demokrat Parti iktidarýný istisna tutmamýþsýnýz acaba neden?
4. Eskiden akýl mantýk bilime önem verilirken son 15 yýlda önem verilen tek þey demagoji ve goygoy oldu. Çünkü devlet büyükleri öyle istedi. Rakibini 5 dil bilen prof diye küçümseyen birinin peþinde koþtukça bu millet bu yol olmaz.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri