Neden evet diye konu var![]()
Ýçine bir giriyorsun HAYIR VERMEK ÞART OLDU diye çýkýyorsun
Doðrularý anlatan, sabýrlý arkadaþlarýmýza teþekkürler.
Neden evet diye konu var![]()
Ýçine bir giriyorsun HAYIR VERMEK ÞART OLDU diye çýkýyorsun
Doðrularý anlatan, sabýrlý arkadaþlarýmýza teþekkürler.
la kardeþ rte in zaten yüzde elli kendi oyu var........bahçeliyi digerlerini sayma
burda dengeyi kuracak tek chp var .....o chp de 7 kez kaybetmiþ bir enkaz yýgýný bu þekil de hayýr çalýþmalarý yürütüyorlar.
ya kardeþ bu kadro iki kelimeyi bir araya getirip millete anlatmakdan aciz.....
rte hiç konuþmasada tartýþmasada ....ceketi býraksa yine kazanýr
bu chp nerde yaþýyor hangi gezegende yaþýyor bilmiyorum.....bu adam bulunmaz bursa kumaþý degil ya
yýllarýn chp sinde birtana aklý baþýnda baþkanlýk yapacak genç pýrýl pýrýl adam yokmu ....yýllardýr bu beceriksiz kadroyu degiþtirip de neden bu günlere hazýrlanmadýlar
þimdide oturmuþ aglýyorlar...
keyyy
Bunlar hep BOP'un aþamalarý...
1) http://m.milliyet.com.tr/-turkiye-is...09/default.htm
2) http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2010...ige_kabul_etti
3) Filistinlilere vize uygulayýp Ýsraillilere vize uygulamamak...
Bunlar þimdilik aklýma gelenler...
Ýsrail'e "oneminute" demiþ...yersen...
Ne diyordu çýkýþta "benim sözüm ne perez'e ne de israil halkýna. Benim sözüm moderatöre idi"
Ýþiniz gücünüz yalan kardeþim...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum reis ceketi koyar kazanýr demek ona oy veren milleti aþaðýlamak demektir. Birde bu ülkede Chp olmasa siz kime çamur atardýnýz çok merak ediyorum. Ülkeyi 15 sene yöneten hükümete tek laf etmezsiniz ama en ufak bir sorun çýksa hemen bunu chp yaptý dersiniz. Ayrýca bu seçim akp seçimi deðil siz daha bunun bile farkýnda deðilsiniz. Akp ye oy vereceklerin tamamý sanki evet verecekmiþ gibi hayallere kapýlmanýz da çok enteresan. Evet oyu en fazla taþ çatlasa oy çalýnsa bile %40 ý geçmeyecektir. Hele ki kararsýzlar sandýða giderse bu %35 evet ancak olur.
Ne Mutlu Türküm Diyene
Ya evet deyip bu vataný böleceðiz yada Hayýr deyip ikinci kez Çanakkale geçilmez diyeceðiz. Bu vatanýn bütünlüðü için birlik beraberlik için HAYIR.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
kardeþ sorun çamur atma degil ben þahsen chp li degilim ama chp nin var olmasýný istrim siyasi denge için gerekli
siz þu an kendi bindiginiz dalý kesiyorsunuz yarýn öbür gün çamur atacak chp olmayacak .....sabret bakalým
bunuda kaybedeceksiniz
16 nisanda çýkacak sonucu avrupadaki ülkeler dahi anladý
ama bu kez kayýp büyük olacak bunu sizde biliyorsunuz ama çok geç kaldýnýz
16 nisana bir þey kalmadý görecez kim hayel görüyor bekleyelim
Son düzenleme : murat191919; 12-04-2017 saat: 01:24.
keyyy
Yer Ýmleri