*****AKP iktidarýnýn Suriye ile ilgili bütün icraatlarý, baþýndan beri Yinon Planý çerçevesinde yürümektedir. Ve asýl hedef Ýsrail'i Yinon Planý'ndaki gibi büyütmektir!
*****Ne Türkler umurunda onlarýn ne Kürtler! "Evet" dediðiniz zaman, haritasý da çizilen bu plana hizmet etmiþ olacaksýnýz!
*****Anayasa deðiþikliði ise baþkanlýk deðil, diktatörlük sistemidir. Maddeler tek tek incelenirse aklý olan herkes bu gerçeði görür!
*****O halde Türk Milleti'nin istikbalini, "Türk demiyorum, tek millet diyorum" diyebilen bir kiþinin ellerine býrakacak bir proje neden hazýrlandý?
*****Sebepler sadece bir tane deðil. Fakat en önemlisini paylaþmak istiyorum.
*****Oded Yinon tarafýndan Þubat 1982'de Dünya Siyonist Teþkilatý yayýn organý Kývuným'da yayýnlanan "Bin Dokuz yüz Seksenlerde Ýsrail Stratejisi" baþlýklý makalede etnik, dini ve mezhep ayrýþmalarýyla irili ufaklý parçalara ayrýlmýþ yeni bir Orta Doðu'nun, Ýsrail'in varlýðý için gerekli olduðu vurgusu yapýlýyordu.
*****Biliyorsunuz, AKP iktidarý, Türkiye-Suriye sýnýr boyunca uzanan mayýnlý araziyi yasayla bir Ýsrail þirketine 49 yýllýðýna terk etmeye karar vermiþti. Anayasa Mahkemesi, yasayý iptal etti.
*****Sonradan AKP iktidarý, ABD, Suudi Arabistan, Katar ve arka planda Ýsrail ile birlikte Suriye'de iç savaþ çýkardý.
*****Türkiye'yi yöneten siyasi kadro MHP yönetimi ile birlikte ABD, Suudi Arabistan, Katar ve Ýsrail'in yanýnda yer aldý!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri