Burayý izleyen sýký akp'li bir arkadaþým aradý dün gece.. Ky'dir kendisi, burayý izleyici olarak takip eder..
.
.
.
.
-- Abi þu hisse.net diye bir site var, oraya üye misin sen.. ?
-- Yok, üye deðilim, ama arada bir okurum.. Hayýrdýr..
-- Abi nasýl üye olunur oraya..paralý mýdýr.. üye olup bir yazý yazacaðým oraya..
-- Hayýrdýr ne yazacaksýn üye olup..
-- Abi referandum topiðine girip bizim evetcilere susun artýk siz konuþtukça batýyoruz diyeceðim.. rezil oluyorsunuz.. adamlar sizden çok daha iyiler.. diyeceðim..
-- Oooo.. demek sen evetcisin ha..
-- Valla abi evetciydim ama.. O referandum topiðini okudukça fikrim deðiþir gibi gibi oluyor.. Hayýrcýlar haklý galiba..
-- Tamam kardeþim.. Anladým.. ben de senin gibi düþünüyorum.. Hayýrcýlar haklý..
-- Abi.. bir de þu geçen dediðim kaat var ya.. onu n'aapiim.. satiim mi..
-- Lafý buraya getireceðini biliyordum.. Banane.. ne yaparsan yap.. Al dedik aldýn.. sat dedik satmadýn.. Yok neymiþ referandumdan evet çýkýnca uçacakmýþýz dedin.. bi sürü para kazandýrdýk sana.. açgözlü.. yetmiyor mu %30 kar iki ayda..Ne biliyorsan onu yap.. uç sen uç..
-- Abi valla HAYIR diyeceðim.. n'olur söyle.. n'aapiim..
-- Sen hisse.net'e üye ol.. üye ol..
.
.
.
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Sevgili evet'çiler...Sevgili dostlarým :
Bakýn son kez uyarýyorum sizi. Aranýzda hiç mi Fenerbahçe'li yok ? Sorsanýza onlara. Baþkan'lýðý en iyi biz biliriz. Þimdi sizin ülke için yapmak istediðiniz seçimi biz 19 sene önce Aziz YILDIRIM'ý seçerek yaptýk. Bunca sene sonra halimize bakýn. Þimdi kurtulmak için çare arýyoruz. Hey hat nafile ! Koskoca Fenerbahçe ne hallere geldi görmüyormusunuz? Bir kez daha düþünün lütfen.
alýntý
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
"Yetkiyi milletten aldýk hesabý da yalnýzca millete veririz" diyenlerin gerçek yüzünü görün. Baþkana soru sormak YASAK... Çünkü o baþkan.![]()
Nasýl bir Hýrs var sende. Nasýl bir nefret var.
Siz çaðdaþ görünümlü arkadaþlarýn bizlere yaþaatýðýnýz azaptan dolayý. EVET
Doðruluðunu bilmediðin bütün haberleri burada paylaþýyorsun. Bu dürüstlükmü? Ýþte bundan dolayý her seçimde tokat yiyorsunuz.
Bu söylediklerin doðru deðilse ne yapacaksýn.
Ben BAYKALIN videolarýný bile burada bahsetmedim. Nasýl bir VEBAL.
ÝÞTE SÝZ VE SÝZÝN GÝBÝLER ÝÇÝN EVET OYU çýkacak. BAYKAL gibi o ******** diðer millet vekili gibi bizi , ÝZMÝR'den dökmeyi hedefleyen kuþ akýllýlara nispet EVET oyu %60 ile çýkacak.
E5553 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri