Gözlerinizi açýn arkadaþlar. Yoksa RTE için deðil. Bu coðrafyada büyüyebilmek için EVET. RTE bir yol açtý bu yolu kapstmayalým. Dünyaya sesimizi duyuralým.
E5553 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Bazen dusunuyorum da, bu adamlar, boyle bir soygun cetesi tarafindan yonetilmeye cok layik.
Akil yok, beyin yok, dusurstluk yok, inanc yok, muhakeme gucu yok.
çaðdaþ görünümlü arkadaþlarýn bizlere yaþaatýðýnýz azaptan
diyor.
Ruh hekimine gidecegine buraya gelmis yaziyor.
Sabahýn köründe burayý mý okuyordun sen..
Gene aradý o arkadaþ..
-- Abi valla þok oldum.. o senmiþsin ya.. adam bilgili.. güzel yazýyor diyordum.. ama d****n abim kadar bilgili deðil.. diyordum.. meðer o senmiþsin..
-- Meþhur oldun oolumm.. hisse.net'e üye olmadan hisse.net'te meþhur oldun..
-- He valla abi.. ha ha ha ha.. Abi hemen üye oluyorum..
-- Ol.. Ama bana bulaþma.. beni açýk etme.. o topiðe de bir þey yazma.. keserim çeþmenin suyunu valla..
-- Tamam abi.. söz.. bulaþmam.. açýk etmem..
-- Haa.. þu benim yazlýðýn garaj kapýsýný tamir ettin mi sen..
-- O iþ bende abi.. merak etme.. referendumdan sonra tamamdýr..
-- Bak haala referandum diyor.. ooolum yaz geliyor yaz.. geleceeem oraya haa..
-- Abim benim.. tamadýr o iþ.. Haaa.. kaadý da çarþamaba günü sattýydým... þaka yaptýydým sana.. kýzdýrmak için dediydim.. sen kýzýnca çok tatlý oluyorsun..
-- Garaj kapýsý.. garaj kapýsý.. hadi kapat.. iþim var.. seans açýlacak nerdeyse..
.
.
.
![]()
Yer Ýmleri