Dün bi cahil ile tartýþtým.. cahilliðin tecrübesiyle yendi beni. Gerçekler üzerine var olan Hiçbir delil hiçbir kanýt onu ikna edemezken, kendince yalan tarih yazmýþ birilerine inanmýþ. Öyle bir inanç ki bu bildiðimiz tarih külliyen yalan. Ah o açýklanmayan ve henüz belgesi olmayan tarih.... bir açýklansýn hele. Bütün cumhuriyetin yalan olduðunu. ATATÜRKÜN BÝZÝ ASLLINDA ÝNGÝLÝZLERE SATTIÐINI. Vahdettinin melek olduðunu, abdülhamit hanýn ne kadar ulu ulvi birisi olduðunu, cumhuriyetin ne kadar zulümler yaptýðýný bir diktatörlük rejimi olduðunu, ismet paþanýn adalarý musulu çuval ile para karþýlýðýnda sattýðýný. Lozan barýþ anlaþmasýna katýlanlardan birinin ermeni mi ne olduðunu çok þerefsiMiþ bu arada.. hilafetin gerekliliðini, vs anlattý durdu.. tabi bu kadar yalan tarih konusunda cahilim ben. Adama delillerle vahdettinin atatürk hakkýndaki idam fermanýndan, samsuna azýnlýklarý koruyup ayaklanmalarý bastýrmasý amacý ile gittiðinden vsvs delilleri ile gösterim.. ilk defa görüyormuþ inanmadý.. kazým karabekir o tarihteki en rütbeli komutanmýþ. Öyle olmadýðýný anlattým. Cýk. Ýnanmadý.. kýsacasý. Tarih yeniden yalanlar üzerine inþa edilmiþ.. bu insanlar buna tayyibe inandýklarý gibi inanmýþ. Delilleri yok ama devlet tarafýndan gizlendiði için günün birinde açýklanacaðýna çok eminler.. yani iþimiz zor. Sadece cehaleti eðitim ile yenebiliriz. Ama burada örgütlü ve eðitimli üstelik yalanlar üzerine inþa edilmiþ bir cehalet var. Allah yardýmcýmýz olsun.
Aslýnda iki farklý dünyadayýz. Bölünmüþüz de haberimiz yok.
((
alýntý
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri