reisi sevmiyenler evet diyor
ben reisi seviyorum
hayir diyorum...
ölene kadar baþýmýzdan eksik olmasýn...
![]()
reisi sevmiyenler evet diyor
ben reisi seviyorum
hayir diyorum...
ölene kadar baþýmýzdan eksik olmasýn...
![]()
Artýk sonucu belli gibi.
Burasý avrupa deðil. sürpriz murpriz beklemeyin. Çok yüksek evet oraný da öyle 60- 70 gibi sonuçlar beklemeyin. Muhalefet in sesi çok cýlýz kaldý. CHP li deðilim ama Erdoðan'ýn katýldýðý her programda Kýlýçdaroðlu nun ssk kasetini sunmasý hiç doðru deðildi bir þeyin boku nasýl çýkartýlýr görmüþ olduk.
GT-I9190 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evetçi dostlar akp'nin yarýsý hayýr diyor nasýl %60 evet çýkacak. komik bir þaka yapmýþ A.Gür size.![]()
dolaylý yoldan hdp tayfasý evet diyecek diyor
bayrak boþuna asýlmadý
ama güney doðudan koca bir evet çýktýðýnda mhplile artýk ne yapar bilemem![]()
hayýrcý arkadaþlar yaklaþýk 40 gündür gerektiði kadar evetçileri aþaðýladýnýz.
makarnacý kömürcü örümcek kafalý aðzýnýza geleni söylediniz.
tutturdunuz bir tek adama oy veriyorsunuz diye.
bu bir seçim deðil referandumdur.
tüm dünyada baþkanlýkla yönetilipte geri kalmýþ ülke çok istisnadýr geneli kalkýnmýþtýr.
onlar kalkýnýrken bizler kovalisyon hükümetleri kurup yýkmakla meþguldük.
pazar günü rte ye oy vermiyoruz o adam zaten 3 yýldýr fili olarak baþkan evette çýksa hayýrda çýksa rte nin 1 dönem daha aday olma hakký var.
sizin yapacaðýnýz anayasa deðiþikliðine bu kadar hiddetle karþý çýkacaðýnýza hakaretler edeceðinize üslubunuzu düzeltip 2019 yýlýndaki cumhurbaþkanýlýðý (baþkanlýk) seçimine hazýrlansanýz iyi bir aday çýkartýp halkýnda taktiriyle siz kazanmaya çalýþsanýz daha iyi olmazmý.
burada evet diye yazan bir arkadaþ çýktýðý zaman toptan saldýrýya geçip aþaðýlýyorsunuz yapmayýn hepimiz bu vatanýn evlatlarýyýz.
burada yazanlarýn yaþlarýnýn kaç olduðunu bilmiyorum.benim yaþým 55.
ben 1980 darbesinide sigara çay yað mazot benzin kuyruklarýnýda yaþadým ve iliðime kadar hissettim.
2001 krizinde borçlanarak aldýðým 2000 model hyundai camlývan aracýmý ödünç aldýðým 5000 dolarý ödeyemediðim için alacaklýya vermek zorunda kaldým.
1991 yýlýnda oðlum üçüncü kattan düþtü beli kýrýldý hastane masraflarý için evdeki siyah beyaz televizyondan eþim ve kendimin parmaðýndaki alyanslara gelinceye kadar herþeyimi sattým.
bankalar en az 3 kefil olmadan kredi vermiyorlardý.
fazla uzun yazmaya gerek yok bizler referanduma deðilde bundan sonraki adaylara odaklansak çok daha iyi olur.
[QUOTE=EKaya;276524]amma üfürdünüz...
bu üslup doðrumu arkadaþým.
neyse herkeze iyi akþamlar.
Yer Ýmleri