yavrum sen kendi götüne bak. ben senin gibi 123 donsuzu çalıştırıp ekmek veriyorum. terbiyeni takın agzımı bozma
Senin gibi eblehler oldugu sürece bu ülkenin gürsel tekinleri pardon sülün osmanları bitmez. Bir merak et araştır gürsel tekin 15 yıl önce geçimini ne ile saglıyordu. şu andaki serveti nedir?
Senin gibi eblehler oldugu sürece bu ülkenin gürsel tekinleri pardon sülün osmanları bitmez. Bir merak et araştır gürsel tekin 15 yıl önce geçimini ne ile saglıyordu. şu andaki serveti nedir?
Servet işine girersek sen asıl Reis başta olmak üzere tüm Akp li bakan milletvekili ve diğer tüm yönecileri incele tabi ömrün yeterse.
Hocam tencere dibin kara diyorsun ben buna Vallahi inanıyorum. Ama ALLAH rızası için birde kendi dibimize baksak. Servetleri hesap makinesi almıyor. Peki bu adalet mi kalkınma mı
Yer İmleri