ikare doðuda hdp nin kuvvetli olduðu yerlerde evet çýksaydý örneðin Diyarbakýr Þýrnak hakkari vs
benim tez çökerdi doðuda chp-mhp yoktu ki![]()
ikare doðuda hdp nin kuvvetli olduðu yerlerde evet çýksaydý örneðin Diyarbakýr Þýrnak hakkari vs
benim tez çökerdi doðuda chp-mhp yoktu ki![]()
dilin kemiði yok ki,her tarafa döner,güney doðu çoðunlukla evet çýksaydý,bu sefer de derdiniz ki,yanlýþý gördüler devletin yanýn da yer aldýlar,der bu sefer onu savunurdunuz,marifet fikir de deðil kemiksiz dildedir...arkadaþ size orada evet oylarýnýn arttýðýný göstermek istiyor,siz chp-mhp var-yok diyorsunuz...
þunu kabul ediyorum hayýrcýlar açýsýndan sonuçlarý hazmetmek biraz zaman alacak
!,5 milyon damgasýz oyun YSK tarafýndan, oyun baþladýktan sonra kural deðiþtirilerek geçerli sayýlmasýyla ulaþýlmýþ bu sonucu kimsenin içine sindirememesi lazým.
Býrakýnýz % 1 lik farkla rejim deðiþtirmenin yanlýþlýðýný, böyle büyük bir þaibenin gölgesinde bu sonuç, Türk halkýnýn yarýsý tarafýndan hiç bir zaman kabul görmeyecektir.
Bir TV kanalýnda kullanýlmýþ oy pusulalarýnýn sonradan harýl harýl mühürlenme videosunu tüm dünyaya sundu.
YSK henüz tüm sandýklarýn açýldýðýný (son bir buçuk saattir ayný orana takýlýp kaldýlar) ve gayrýresmi sonucu bildirmeden, Baþkaban balkondan sonucu ilan etti.
Ayýptýr günahtýr.
Yarýn tüm yabancý geliþmiþ ülkelerin ve AB kurumlarýnýn bu konuda Türkiye'ye diyecekleri vardýr.
Ben yaptým oldu mantýðýyla, böyle antidemokratik bir sistemi sürgit sürdüremezsiniz.
Ha, itiraz edeni ayaðýndan asarým, hukuk da güç de benim elimde derseniz, bu ülkenin huzuru hepimiz için gerekli derim.
Ben yarýnlarýmýzýn, bu kadar þaibe sonunda deðiþtirilmiþ bir tek adam rejimi ile mutlu, müreffeh ve barýþ içinde geçeceðine inanmýyorum.
biz demokrasi yi özümsemiþiz hazmetmek diye bir sorunumuz yok,kaç aydýr sizin çokuklarýnýzýn da geleceði için mücadele verdik,yazdýk çizdik ikazýmý yaptýk,cb ve bþbakan hayýrcýlarý terörist ilan etti,hain dedi,siz savundunuz,alýn þimdi ülkenin yarýsý terörist ve hain,dünya da eþi benzeri olmayan bir ülke olduk ne kadar da övünseniz az,hatta halaya bile durabilirsiniz ülkenin yarýsý terörist hain diye,ha derseniz ki,sonradan cb ve bþbakan onlarda saygýndýr dedi,siz kabul edersiniz ama ben kabul etmem,bu referandum da riyanýn her türlüsüne tanýk olduk,size hayýrlý olsun...
Yer Ýmleri