Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Devletin tüm gücünü hem maddi hem manevi olarak evet için kullan bu yetmez gibi hayýr diyenleri tehdit ile baský ile evet vermeye zorla bu da yetmez gibi yurtdýþýndaki 3-5 bin evet oyu alabilmek için Türkiye'nin imajýný ayaklar altýna aldýr bu da yetmez gibi YSK nu devreye sok hýrsýzlýðý meþrulaþtýrmak için genede sonuç %51 i zor al. Valla bravo tebrikler. Ya tüm bunlar olmasaydý alacaðý oy %30-35 i geçmezdi.
Þimdi Evet kazanmýþ mý oldu.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Avustralyalý bi arkadasýmla gece boyu yaptýgýmýz bir konusma sonucu bana verdiði en anlamlý cevap: Holy shit bro, get the fuck out of there!...çünkü o da biliyor ki 10 yýla kalmaz ABD bu ülkeye demokrasi için gelecek...![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Farklý bi tepki bekleyen var mýydý?
http://www.bbc.com/turkce/haberler-t...lflow_facebook
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekle bekle gelir wikileaks,in türkiyeyle alakalý belgelerini okumadýn sanýrým;Wikileaks’in sýzdýðý ABD’nin eski Dýþiþleri Bakaný Clinton’ýn e-postalarýndan inanýlmaz iddialar: IÞÝD, Esad ve Kaddafi’yi alt etmek için kuruldu! Baþýna Erdoðan getirildi. Damat Albayrak IÞÝD petrolünü satmak için görevlendirildi.
Göz olaný akýl olacagý görür..
1974 Kýbrýs harekatýnda çocuktum..
Adana semalarýndan Kýbrýs'a doðru uçan uçaklarý görüyordum..
Aðlýyordum ama ....Korkmuyordum... Endiþlenmiyordum..
18-20 yýl sonra askere gittim.. Güneydoðuda daðlarda tim komutanýydým..
Türkiye Cumhuriyeti sýnýrlarý içinde Türk askerine ateþ eden eþkiyalarý gördüm..
Korkmuyordum....Endiþelenimiyordum..
Þimdi de bunu gördüm.. Hukukun hiçe sayýlarak ülkenin rejiminin ve sistemin deðiþtirildiðini gördüm.
Sonunun belli olmadýðý bir maceraya sürüklendiðini gördüm..
Þimdi ülkem için KORKUYORUM ve ENDÝÞELENÝYORUM..
Yer Ýmleri