o iki kiþiyede þikayet et atsýnlar forumdan kendiniz çalýn kendiniz oynayýn
bir de rica et kural getirsinler sadece sen konu aç
ve o konuya sadece seni övmek için mesaj yazýlsýn gerisi yassak olsun
bu topik de hemen kapansýn senin açtýðýn baþlýða en son dün yazýlmýþ onu da sen yazmýþsýn
sen de haklýsýn
hadi bu mesajý da þikayet et eleþtirdiler beni de
çoktan þikayet etmiþtir zaten çok duyarlý bir beyefendi
demokrasi hep kendine iþlesin istiyor, iþine gelmediði zaman hemen kurallardan bahsediyor halbuki kurallarý kendi lehine en çok çiðneyen belkide kendisi ???????
farklý görüþlere tamhammülü ve saygýsý yok, herþeyi o biliyor, herkes hatalý herkes eksik kendinden baþka herkes yanlýþlar içinde
baktým yok çiçek yok böcek yüzlerce angarya baþlýk açmýþ ? hepsinde de kendinden baþka yazan hiçkimse yok ????
yönetim gerçekten çok sabýrlý ?
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Valla haklýsýn rumenigge.. Ne karýþýyor bu BORA YAÞAR senin topiðine..
Yöneticiler o kiþiden bari birini atmasýnlar..
Seni atmasýnlar.. Ben sensiz ne yaparým bu forumda... Kendim kendime Borsa Genel Bölümünde intihar ederim..
Ama ötekini atabilirler.. O çok zevzeklik ediyor..![]()
ben forum yönetiminin adaletine ve eþitlik terazisine üye olduðum ilk günden beri güveniyorum içim rahat, harika bir baþlýk oldu bu
sn.rummenigeye sonsuz teþekkürlerimi saygýlarýmý sunuyorum,ayrýca görüþü ne olursa olsun sn.delikan dahil yaþça benden büyük ve tecrübeli tüm üyelere saygýlar
türkiynin nabzý bu forumun bu baþlýðýnda tutuldu müthiþ reyting adlý,
herkesi birbirine tahammülünden dolayý tebrik ediyorum
zaman zaman tansiyon yükseldi ancak bu siyasetin mayasýnda vardýr insan ruhunda vardýr, önemli olan belli bir düzeyi korumaktý bunuda baþardýðýmýza inanýyorum
baþlýkta yakalanan bu ilgi bu ivme isim güncelleyerek devam etmeli, mesela referandum sonrasý türkiye harika bir baþlýk olabilirdi
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yalan söylüyorsun.
17.30 da alt yazýlarla tüm kanallarda göründü.
Yani 17.30 da hemde akp lilerin itirazý üzerine alýnmýþ.
alýnmýþ bir karar kanunla uyuþmuyor.
Yani atý alan üsküdarý geçti konumu sizinki.
Takmýyoruz biz ne yaparsak o.
Boþuna seçim yani.
Ahlaksýzlýk diz boyu boþ ver boyu bile geçmiþ.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri