Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Cabuk ikrah ettiniz.
Henuz isi bas'i.
Bu millet Turk Milleti'dir.
Merhametlidir, adaletlidir.
Hic alakasiz ulkelerin boks macinda bile dayak yiyeni tutar.
Hile yapmadan kazansaydiniz buralarda yuzlerce sayfa helal olsun size yazilari okurdunuz.
Ama bir kez daha hile yaptiniz.
Devletin tum imkanlarini parasini, yargiclarini kullanarak hemde.
Daha ikrah etmeyin.
Henuz yolun basindayiz.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
1)AGÝT raporu 2.5 milyon oy þaibeli diyor. Yani %5 !!
2) YSK'nýn hem kanuna aykýrý olan hem de yurtiçi-yurtdýþý için farklý olan kararý þaibenin delilidir...
Bu 2.5 milyon oyun hepsi Evet de olabilir Hayýr da. Önemli olan bu þaibenin kalkmasý...
Ben oyunu kullanan insanlara laf etmedim adam gibi okuyun. Sadece seçimde savunduðu taraf kazandýðý için saçmalýk olduðu açýk bariz olan þeyleri savunana ahlaksýz dedim.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sahi kemal bey, akþener filan neredeler arkadaþlar ?
seçim akþamý fox iþbirliðiyle bi seçime itiraz gýpraþmasý filan oldu ama sonra fýsss
kredi bitti , bu kez gerçekten bitti ama þaka deðil
bu arada baþkan trump reisi tebrik etmiþ demekki abd seçim sonucunu hazmetmiþ ! diðerleride seslerini keseceklerdir , o zaman fetoþ pensilvanyadaki evi boþaltmaya baþlasa iyi olur
ne yapsalar da yine yýkamadýlar milletin adamýný![]()
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer Ýmleri