Vergi ödemeyenlerin ödeyenlere tahakkümünün kalýcý olmasýný pek mümkün görmüyorum.
Vergi ödemeyenlerin ödeyenlere tahakkümünün kalýcý olmasýný pek mümkün görmüyorum.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
bakýnýz ben yoldaþý moldaþý bilmem, sað tandanslý milliyetçi bakýþa sahip bir aileden geliyorum,
yýllarca mhp ye oy verdim son 3 yýldýr sn.erdoðanýn kürt açýlýmý noktasýnda yaptýðý hatayý itiraf etmesini takdir ettim hepsi bu, þu an türkiyeyi iç ve dýþ rüzgarlara karþý tutacak yegane kaptanýn o olduðunu düþünüyorum þahsi fikrim,
benim yoldaþým memleketini milletini seven ve en fazla hizmet edendir
Atamýzýn bir sözü varya hani.."vatanýný en çok seven ona en çok hizmet edendir"
benim düsturum budur meteposta aðabey, yanlýþ yaparlarsa bir daha vermem oyumu bu kadar basit
ben eveti 15 temmuz akþamý boðaz köprüsünde tanklarýn altýnda kalan parçalanmýþ bedenleri görünce benimsedim, ben ortaköydeydim o gece , vatan millet düþmanlýðýnýn o korkunç yüzünü gördüm
o akþam sn.erdoðan gerçekten ve gerçekten o telefona baðlanmasaydý korkunç þeyler olurdu bu ülkede, bakýn o akþam sokaklara çýkmayanlar bunu anlayamadý keþke çýksalardý anlarlardý, korkunçtu o tablo, allah bir daha böyle bir þey yaþatmasýn
bir 99 depremi birde 15 temmuz bu milletin imtihanýydý
resmen türk milletine ateþ ediyordu asker kýlýðýndaki hainler ! ben bu travmayý atlatamadým gerçekten türk askeri milletine bunu yapamazdý o ilkokul mezunu feto imamý için alçalamazdý
iþte bunu hazmedemedi millet
ben milletin bunu idrak etmesini istiyorum hayýr diyenlerinde artýk bunu idrak etmesini istiyorum
asýl rejimi deðiþtirmek isteyen fetoydu, sn.erdoðan niye deðiþirsin rejimi ??
feto bertaraf edildi bu çok iyi, bunu türk milleti baþarmýþtýr batýnýn göremediði yada görmek istemediði budur, yani erdoðan þu an halkýn teveccühüyle buradadýr istenmediði zamanda çeker gider, adam sonsuza kadar kalacak deðil
erdoðan meclisin ona verdiði yetkileri millete götürdü oyladý ve %51 ile kazandý, bunu anlamak hazmetmek neden bu kadar sýkýntýdýr ?
bir tercih kaybedecek diðer tercih kazanacaktýr, ama evet diyen de hayýr diyende bu ülkenin vatandaþýdýr,
þimdi türkiyenin önü açýldý bana göre, rejim cumhuriyettir, devlet etme hükümet etme þekli de yine parlamentodur sadece baþkanlýk yenidir, yani bunu rahmetli özal da erbakanda alparslan türkeþde dile getirmiþti ne deðiþti ?
yani ben abartýldýðýný koas çýðýrtkanlýðý yapýldýðýnýý düþünüyorum açýkçasý
saygýlarýmla iyi akþamlar
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Ya bir trolun seviyesi bu kadar düþük olur bu kadar cahil olur
Yuhh sana be okumaya bile deðmeyen saçma salak yazýlar bu kadar yalamalik olmaz be bilader
Ýnsanlar þeref için yaþar
Munafiklardansa
Haçlý gavurunu tercih ederim
HUAWEI NXT-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atatürkün TÜRK, KÜRT, LAZ vs...insanlar ile savaþarak kurduðu bu ülkede "adaleti ve huzuru" saðlamakla göreve gelmiþ, mecliste ÞEREFÝ, HAYSÝYETÝ, NAMUSU üzerine yemin etmiþ bir kiþinin insanlarý etnik gruplara bölerek, inançlara göre bölerek, siyasi düþüncelerine göre bölerek ayrýþtýrmasýný...Atatürke "Gazi" diyerek tam adýný söyleyememesini ÝZAH edecek bir BABAYÝÐÝT var mý arkadaþlar?
Ama siz bunlarý yine okur, baþka þeylere cevap verirsiniz.
Atatürkçü olmak vatansever olmaktýr, Atatürkçü olmak onun bu ülkede baþlattýðý harekete sahip çýkmaktýr ve bu ülkede yaþayan her vatandaþ buna sahip çýkmak zorundadýr, çýkmýyorsa defolup gidecektir, it gibi, fare gibi, sýçan gibi baþka ülkerde yaþayacaktýr.
Okumayan varsa okusun Gençliðe Hitabesini ve Nutuk'u...özellikle de akp yandaþlarý okusun...hani siz ülkenizi düþünüyorsunuz ya, bu ülke çok güzel yerlere gidiyor ya, http://www.gercekgundem.com/siyaset/...anistana-gecti , eðer Türk milletinin ve devletinin ilerlemesi, geliþmesi adýna bir tane olumsuz düþünce varsa, bir tane kendine mal ettiði þahsi düþüncesi varsa ben de bundan sonraki tüm oylarýmý akp ye vereceðime yemin ederim.
Adam Atatürk resminin yanýna, bakýn altýna demiyorum, yanýna kendi resimini astý.
Adam her yerden TC leri kaldýrdý, çark etti sonra.
Adam 17 tane adayý 2004 ten itibaren Yunanlýlara "AB Müzakereleri için taviz" bahanesi ile verdi.
Adam sonra AB ye ihtiyacýmýz yoooook, onlarýn bize ihtiyacý vaaaar diye naralar attý.
Kalkmýþ tüm bunlarý görmüyorsanýz eðer ben sizin beyninizden de vatanperverliðinizden de insanlýðýnýzdan da þüphe ederim...
Bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþçesine...
Ben aslýnda iyi oldu diyorum.
%51 ile Hayýr çýkacaðýna bu oranla Evet çýksýn daha iyi.
Demek ki bu milletin gözünün açýlýp görmesi için biraz daha müsibete ihtiyacý var. Ne yapalým.
Hadi bakalým Evet'çi arkadaþlar. Önce sizleri tebrik ediyor, sonra da meydana davet ediyorum.
Buyurun, artýk bahaneniz kalmadý. Düzeltin bakalým yanlýþ giden ne var ne yoksa.
15 senedir yapamadýklarýnýzý da artýk çözersiniz sanýrým. Tüm yetkiler, tüm güç elinizde.
Emin olun ülkem için, topraðým için, vataným için verilecek her karara destek veririm þahsým adýna.
Ama onun haricinde bireysel günü kurtarma ve bahane arama, suçu ona buna atma manevralarýna yeltenmeyin. Yok öyle maduriyet edebiyatý artýk.
Hadi bakalým. Yargý da Yasama da Yürütme de emrinize amade.
Kolay gelsin.
Son düzenleme : selcukylm; 18-04-2017 saat: 16:43. Sebep: Ýmla hatasý
yürü git seni bekliyor avrupa git jan dündarýn yanýna, abuk sabuk konuþuyosun þerefi merefi ne karýþtýrýyosun sen hazýmsýz
demin terbiyeden bahsedenler vardý, alýn iþte terbiyeniz bu kadar, küstahlýða bak hazýmsýzlýða bak çirkinliðe bak
sen kimsin ki senin düzeyin nedirki benim þerefimi düzeyimi sorguluyosun tahrik edicek aklýnca, klavye kahramaný seni
bakýn iþte bu yüzden olmuyor sizden iktidar, bunu anlamýyosunuz, çünki milleti aþaðýlayýp denize döküyosunuz
bakýn milleti denize dökemediniz kendiniz boðuldunuz
haydi gidin ahime gidin avrupaya hollandaya almanyaya,þikayet yolu açýk haydi
ispat edin bakiyim
edemezseniz hazmedip saygý duyacaksýnýz iþte o kadar
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer Ýmleri