Kasým ayýna az kaldý hangi sektör güçlü kar açýklayacak yaþayýp göreceðiz.
Kasým ayýna az kaldý hangi sektör güçlü kar açýklayacak yaþayýp göreceðiz.
Tursg 36 liradan yabancýya satýþ yaptý. yanlýþ
gormediysem Ansgr'de de geçen gün bir fon satýþ yaptý payýnýn % 5 ten aþaðý düþtüðünü bildirdi. Alan keriz mi hemde yabancý, kazanmayacak olsa neden alsýn denilebilir fakat þirkette herturlu içsel bilgi mevcutken karlýlýk devam edecek ve hisse fiyatý artacaksa, yüksekten satmak varken neden bu fiyatlardan satýyor?
Hem tursg hem ansgr bir miktar taþýyorum fakat bu hareketler iþgillendir miyor da deðil beni, bu konuda siz ne dersiniz sayýn Crux?
8 TL’den hisse geri alýmý yaptý
Bunu 36 TL’den satýp o parayý büyüme için kullanmaya çalýþmasýnda problem yok bence.
Kar realizasyonu yapýlan baþarýlý iþin sonuçlandýrýlmasýdýr.
Hem de hisseye verdiði desteðin geri alýmýn ne kadar doðru olduðunu ispatlamýþ oluyor.
Hisseyi 36 Tl den alanlarýn da bir bildiði vardýr.
Ben de 41 TL’den aldým.
Hedefim 3 haneli rakamlar
Vergi rekortmenleri listesinde ilk 50’ye giren sigorta þirketleri
Asla ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Anadolu sigorta iyi fakat Turkiye sigorta ayrýþma yaþamaya devam ediyor az kaldý 3, çeyrek Kasým ayýna ytd.
Ýsrail filistin savaþýnýn Türk borsasýyla alakasý yok küçük ülke israil arkasýnda amerika ve diðerleri Ýtalya,Ýngiltere,Almanya meydan okuyor delikanlý olsan diðer ülkelerden yardým istemezsin fakat delikanlý deðilsin olamazsýn tarihte bir tane kýlýçla kurduðun ülke medeniyet yok korkak olduðun için atalarýnýz korkaktý þuan ki Ýsrali yönetenlerde korkak kendinize sorun neden küçük ülkeyiz diye sorunun cevabý kolay korkak olmanýzdýr.Aynýsý yunanistan ve ermemistan içinde geçerli avrupa birliði oluþumunun dýþýnda farklý bir oluþum kurulmalý adý Euro birliði ve Abd yardým isteyen korkaklar birliði 3 ülke ayný masada.
Ýsrail devletinde kýzlarda askere alýnýyor zorunlu askerlik o kadar zavallý bir ülkedir.
Daha aðrýný yazmaya gerek yok tüm dünya ülkeleri biliyor ne kadar zavallý olduklarýný.
Anadolu sigorta dün yaptýðý primi geri verdi çok kötü kapattý seansý eskiden hep saðlam hisse derdim gene ayný düþüncedeyim saðlam hissedir fakat Türkiye sigortanýn daha güçlü durduðudur ytd.
Yer Ýmleri