Bu arkadasýn yazdigina geldik galiba.Bilanco gununu uzata uzata servis yaptilar...Bilancoyu biliyorlardi cünkü..Ne diyelim burasi borsa kim kimi yakalarsa...sunu biliyorumki davul ve zurnayla gelen bilancodan hayir gelmez.Ama okadar algi yaratildiki yada yarattikki hepimiz cuvalladik..Simdi Turkiye sigorta yatirimcisida huzursuz..yani sigortalar bir sure yanik...CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla haklýlýk payý var, bilanço 2 kere ertelenmesi ve gelen bilançonun berbat olmasý þans olamaz diye düþünüyorum. Diðer taraftan, 2 gün bekletilen sürede hisse yükseldi. Yani o 2 gün için birilerine bir zaman tanýsa, hisse o 2 gün düþerdi bence
Yani tarih bildirilip ertelenmesi enteresan ve bu konuda kap ta bir aciklama yapilmamasida enteresan,spk ninda hoop ne oluyor dememeside ilginc.Dedim ya burasi borsa ve kim kimi yakalarsa maalesef...
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabandan colendi cikiyor malini alicaklar mi bakalim
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
etkilediðim biri varsa ozur dilerim ben taban olmasýný hem de bu saate kadar kitli kalmasýný asla beklemiyordum ama burasý bist kim kime korsa
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Hep beraber 50 olacak diyelim belki kaldirirlar tahtayi[emoji56]
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri