Aleyküm selam citi iki üç gündür tersten sahne de gibi yanýlmýyorsam
Aleyküm selam citi iki üç gündür tersten sahne de gibi yanýlmýyorsam
Akgrt bilanço 12 aylýk 366 mil.kar.. Hadi bakalým ansgr
Senden çok daha iyisini bekliyoruz. Bide þu temettü verimliliðini yükselse, karýn %33 deðilde %50 sini daðýtsan. 0,50 net temettü versen..
Çok þeymi istedik yaa??
Selâm olsun Ansgr yatýrýmcýsýna..
Her günü ayrý bir çekiç mumu...
Özellikle aylýk grafiðini çok beðendiðim için geldim, dolayýsýyla çok kýsa vadede beklentim yok
Haydi bakalým.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Ýnsan iki þeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabýný.
Yarýn akgrt olumlu bilançosu bizede yansýyacaktýr ve artýk 5,10 üzerleri çokta uzak deðil diye düþünüyorum. Ve artýk çiti yide sahneye davet ediyorum.
Biz bu iþi limon kasalarýnýn üzerinden hisse alýp satan abilerimizden öðrendik ve onlar þöyle derdi; sermayesi kadar kârý olan þirket çift haneleri görür. Busene görmezse seneye görür. Yeterki biz doðru limanda bekleyelim.
Hadi bakalým anadolu kýr artýk zincirlerini roketle 6,7,8 lere bu fiyatlar artýk çok komik. Amacým gaz vermekdeðil gerçekten bedavan biraz pahalý..
Ansgr 2019/12 aylýk bilânço 403,062,372 mil.
Hayýrlý olsun. Beklentim 450, 500 mil arasýydý. Kârýn %33 ünü daðýtýrsa, 0,24 brüt temettü verir.
2018/12 aylýk 308 mil ..kârda artýþ var ama benim beklediðim rakamlarýn çok altýnda kaldý malesef
Kar gayet iyi 450 milyon neredeyse 500 milyon üstü olsaydý güzel olurdu tabiki ama 450 milyon karda güzel
Yer Ýmleri