iþ bankasý emeklilik ve yatýrým fonlarýnýn biraz daha desteðe devam etmeleri gerekiyor.
iþ bankasý emeklilik ve yatýrým fonlarýnýn biraz daha desteðe devam etmeleri gerekiyor.
Aferin tahtadakiler bu kadar konuþma yeter ben kabuðuma çekiliyorum.Gereðini yapýn yazmayayým yoksa yazarým.Allah'a çok þükür tahtada yediðiniz her naneyi anlayacak kadar bu piyasada dirsek çürüttük.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Foreks 1. çeyrek 2022 Ansgr için --30mlyn zarar tahmin etmiþ. Benim tahminim 80__100 mlyn kar...
umarým haklý çýkarsýnýz benim beklentimde sizle paralel hatta daha da iyimser sebebi ise, isgyo hisse satýþlarý bilançoya güzel yansýyacak lakin kurdaki artýþ parça ve iþçilik maliyetlerini çok yükseltti asgari ücrete gelen zamlarda ölümlü ve yaralanmalý kazalarda ödenecek rakamlarý katladý, bilançoda görücez hayýrlýsý, kurda bir atak bizim dengeleri tekrar bozar onun dýþýnda sürpriz yapmasa da güzel hareketler beklerim
Birazda buradan alýnda 6,5 lerden aldýklarýnýzýn ortalamasý düþer. Yoksa yine buradan almayýp oradan mý almayý tercih edersiniz tahtadakiler.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
KAP: ANSGR [ISGYO ] ANADOLU ANONÝM TÜRK SÝGORTA ÞÝRKETÝ Pay Alým Satým Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1025214
Dosyalar:
Pay Alým Satým Bildirimi 2022-04-28
Açýklama
28.04.2022 tarihinde Ýþ Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 13,00-13,06 TL fiyat aralýðýndan 197.899 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi Þirketimizce gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Ýþ Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz %4,6 olmuþtur.
Ýþlem detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýda verilmektedir.
Yer Ýmleri