"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
temettü vermeyecekse sermayeye aktarmasý gerekir emsalleri gibi
ky yine avcunu yaladý. ky lehine hiç bir þey yok resmen soygun
Bak birileri çýkýp bu tahtada yaptýðýnýz tüm rezillikleri en sonunda tahammül edemeyip yazacak ondan sonra kimsenin aðzý torba deðil yiyeceðiniz laflar buradan 4. köprü olur. Ben nazikçe yazayým da. Hani siz milleti uyuttuðunuzu zannediyorsunuz kazýn ayaðý öyle deðil.
O fon iþlemlerini yapan vatandaþ bak o aldýðýn maaþ helal deðil. Ýnsanýn evine helal kazanç girmesinden daha önemli de hiçbir þey yok. Hani bilmiyorsan artýk ben söyledim öðrenmiþ oldun...
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Bekle bekle Spekülatör abinize pasladýðýnýz 11-12 mln lot malý piyasa size verir 5,25 ten bir uyanýk sizsiniz bu piyasada.
Dün hisseye biraz alým geldi þaftýnýz kaydý.5,25 ler gibi aptalca bir fiyatta yapmaya kalkýþýrsanýz bu iþleri iþte böyle altýnýza yaparsýnýz.Bekleyin gelir o pas ettiðiniz mallar bu fiyata.Daha çok beklersiniz.
Siz foncu falan deðilsiniz bu piyasada arkanýzda Ýþ grubunun gücü olmasa 3 koyunu bile güdemezsiniz...
Hasbel kader oturduðunuz o koltuðun deðerini bilin.Daha fazla abidik gübidik iþlere kalkýþmayýn.Çünkü;
Ýki kiþinin bildiði sýr sýr deðildir.Polat Alemdar
Nasýl Ak yatýrým böyle iyi mi foncularla el ele kol kola.
Yer Ýmleri