Maalesef bende bilmiyorum.Yazsalar kap ta ne olur sanki..Guya kurumsal sirket bunlar..Yazan yaziyor.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef bende bilmiyorum.Yazsalar kap ta ne olur sanki..Guya kurumsal sirket bunlar..Yazan yaziyor.
3 haneli rakamlara yükseliþ yaþayacak net gözüküyor iþler yolunda Anadolu sigortada tahminim son çeyrek Þubat ayý ilk haftasýnda açýklanýr ytd.
bence terste býrakabilirler...hiç ummadýk anda atabilirler...millet uyanmadan bilançoyu yollayýp,millete 80 90dan verebilirler belki malý..yoksa millet bilançosu yaklaþtý diye çökerse mala tahtacýnýn iþine gelmez...tabi benimkisi komplo teorisi...
Yine SEDDK'dan deðiþiklik haberi geldi. Muallak tazminatlar için indirgeme oraný %35 olmuþ. Eskiden %28 idi. Þirkete mail attým umarým doyurucu cevap verirler. Bilançolar için olumlu mu anlayamadým. Anladýðým kadarýyla, bugüne indirgeme oraný yüksek olacaðý için Sermaye Yeterlilik Oraný ný yükseltir. Bu da daha fazla temettü demek. Þirketten mail gelirse buraya yazarým. Ayrýca bilanço tarihini de sordum. Büyük ihtimal "ileri zamanda açýklanacaktýr" tarzý cevap gelecek
https://www.seddk.gov.tr/upload/2024...li_genelge.pdf
Nurullah kardesim mevcut 9 aylik kar+son 3 aylik kar+bu karla birlikte zaten katbekat olan ozsermayenin dahada artacagini dusundukce bende bu donemi Anadolu sigorta donemi olarak acikliyorum.Benim bizimkinin dayanagi var hesaplara gore...KUTLU OLSUN.[emoji3]
Pasta büyük olunca dökme seanslari.Sigortacilik guven isidir..Musterisinide yatirimcisinida kollamali spek oyunlarina museade etmemelidir.Koskoca is bankasi yeni yilda holdinglesecek ve A.Sigortada bundan olumlu yonde nasibini alacaktir.Da simdilik sahnede bay spek gosterisi var..
XU100 defalarca deneyip geçemediði 8100 civarýnda eski düzeltme sürecindeki 5100 benzetiyorum.
Yeni zirvesi 72,70 53 civarlarýndan iyi yükseliþ yaþadý.XU100 7,200 den 8,100 anadolu sigorta seans kapanýþ 69,05
Sonuç olarak çok iyi denmez fakat en azýndan hissede bekleyenlere yüksek enflasyona raðmen para kaybettirmemiþ.Farklý sektörlerde hisseler 12 aylýk zirvelerine göre %30 hatta %40 üzeri çakýlmýþ durumdalar para zararda üstüne koy enflasyonu bitmiþ durumdalar.
Ocak ayýnda yeni yýlda 3 haneli rakamlarý görür yazmýþtým olmadý saðlýk olsun.
Yer Ýmleri