Bugun piyasa boyle olmasa kesinlikle 68 ustu kapayacakti ben bugun ýþýgý gordum sabrin sonu selamet
Bugun piyasa boyle olmasa kesinlikle 68 ustu kapayacakti ben bugun ýþýgý gordum sabrin sonu selamet
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Ne ülke hergün yeni bir üzücü haber.Maden deki heyelan olayi.Yetkililer uyarmis,TBMM soru onergesi verilmis .Netice yine husran.Bugun son saatlerdeki düsüs sebebi bu olabilir mi?
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bol kazançlar hocam.
1-2 üst sayfada paylaþtýðým þeylere benzer þeylerden bahsetmiþ þirket. panik yapmaya gerek yok. büyük ihtimalle seçimden sonra gelecek kur artýþý vs sizi çok ürkütmesin. þirketler artýk dersini aldý bu konuda. sektör fiyatlara hemen artýþý yapar, affý yok bu konuda artýk. anadolu sigortanýn saðlýk branþýnda büyüme hedefinin olduðunu net olarak biliyorum. allianz gibi bir devden pay çalabilirlerse çok farklý bir hikayeye döner bu branþtaki mevzu.
Dünki Türkiye sigortanýn prim artýþý çok efsaneydi. Genelde aralýk ayýndan sonra, ocak ayýnda bir düþüþ olurdu ama bu ocak ayý, aralýðýn çok üstünde geldi.
harika bir prim uretimi tahtadaki maymunlarý izlememek adýna ekrandan ansgr yý attým hata yapmak istemiyorum.Agesamýn maþallahý var zaten.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Son dakikalarý sever Anadolu sigorta ytd
Yer Ýmleri