Temettü yok bu sene
Temettü vermeyeceðini yaklaþýk 3 hafta önce yaptýðý yatýrýmcý sunumunda söylemiþti zaten þimdi bizim þahane piyasamýz bunu yeni bir bilgi olarak alýr ve hisseyi aþaðý mý sürer yoksa aklý baþýnda yatýrýmcý okuduðu faaliyet raporundan etkilenip yukarý mý sürer,ben ikinci seçeneði bekliyorum
Hocam birþey sürdüðü yok...rezil ettiler hisseyi...ocak endeks kapanýþ 8400 küsür..kaðýt 71...endeks 9100 lerde geziyor bu 65...dolarý enflasyonu kaale bile almýyorum...bilançodan sonra güniçi yeþil olmadý desek yeridir...bu iþ banka sövüyorlardý bazý arkadaþlar sanýrým haklýlar...hergün kýrmýzý son karanlýk odada milletle testis geçer gibi caný isterse yarým yeþil...çok sövmek isterim de neyse....
Oðlum bu kadar küfür seviciysen adanalýyým koçum ben..sana envai çeþit günyüzü görmemiþ orjinal sövebilirim...sen yeterki yeþil ol..karanlýkta yüzde 3 ne tirrek![]()
Ýs bankasý tüm tahtalarina hakim.Bide ordan vuruyorlar millete.Bu kadar bedelsiz imkani var týk yok.Zaten sigortalar hasarlardan zarar ediyor diye yazilarda cikmaya basladi.Bunun kaymagini 15/20 tl den alip 60/70 den cakanlar yedi helal olsun.Bundan sonrasi muamma!
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 haziran 2023 kapanýþ anadolu sigorta 17 civarlarý yüksek enflasyonda beyaz peynir yada ayakkabý yý yenmiþ durumda sadece 10 ayda doðru tespit maliyet yapanlarý tebrik etmek gerekir.Bu arada benim hissem yok son anda iyi atak yaptý severim böyle hisseleri bir anda yükseliþ yaþar.
Ayrýca ben merkez bankasýna güvenmiyorum enflasyon mücadelesi inandýrýcý deðil hala bankalar enflasyon altý mevduat faizi veriyor nasýl düzelecek?Ýnsanlar dolar alýr yada altýn cepteki TL eriyor yada yurt dýþý fonlarý satýn alýrlar.Cari açýk olduðu sürece fakirleþmeye devam ederiz bu düþünce devam ederse Dolar TL 100 olur 3 hanelere merhaba deriz.Faiz haram deðildir din olgusu yanlýþtýr.
Geçmiþ 5 yýl içinde 2 tane dolar TL rallisi yaþadýk tarihimizin en büyük depremini yaþadýk fakat millet oy verdi iktidar partisine saygý duyarým fakat baþka ülkede olsa seçimi net þekilde kaybederlerdi.
Yer Ýmleri