Kahtalý Mýçý benim idolüm osman. moruk müdürümden sonra.
Kahtalý Mýçý benim idolüm osman. moruk müdürümden sonra.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
ney idolü ya)
adamda ben gibi pek matah deðil. . . . .
mahzun kýrmýzýgül de filan ses var , en azýndan da. ya neyse.
adamý araþtýrdým ekþi sözlükten
tabi ekþi sözlük artýk cývýdý ya bence ya kapatýlmasý ya sýnýrlandýrmasý lazým
onu da yazacam sonra
adam Adýyaman kahta
burda
daðda taþ dede heykelleri var
orda otel sahibi
gece 2 ye dek çalgý çalýp þarký söyleyip
sonra tur otobüsü sabah 2 buçuk ta hareket ederken , müþterili odalar temiz kalýyo yazmýþ biri. yani insanlar bunun çalgýsýný dinlerken odaya çýkmýyolar. direkman sahneden tur otobüsüne. insanlarýn kar saydýðý, þeye bak
o yüzden çalgýcýlýða baþlamýþ(mýþ)
anlýycaan hayat tesadüf mü ya da ufak menfaatler silsilesi mi tam bilemedim
ya adam çarþafý pisletsin onlar üstlerinden para kazandýðýn müþterilerin noolcakki zaten otel senin o kadar detay ne düþünüyon her neyse
gelelim ekþi sözlüðe
aga þu son daðcý olayýnda uludað
buraya o kadar çok yazý yazýldý ki (halen daha en cazip topik orda o gündem sekmesinde)
ben pek anlam veremedim
yani, þu an Ýstanbul göbeði sýcak hava temiz yatak ýsýtmalý ev ama 4 - 5 gün susuz yemeksiz kalsam ölüyom bu medeni ortamda
kaldý ki daðdasýn.
orda e haliyle o kadar süre kim hayatta kalabilir?
neticede ise 20 güne yakýn adamý aradýk, arayamýydýk aramayamýydýk arayaydýk nasý olaydý vs vs bitmek tükenme bilmiyen denklemler serisi (ordaki yazýþmalarda) , ve sonsuz döngü abi hiç sonlanmýyor
never ending love story aq
sýrf ekþisözlükte insanlar ettikleri sitemleri ile bi baský unsuru oluþturdular bence ---- burasý önemli bak ---- bu sebepten herkesin caný kýymetli herkes kutsal ama artýk sosyal medya ifadesi ile anlamlýmý annamnandýramadýðým baský unsuru oluþturuyosa bu iyi deðildir be ya.
aslýnda diycen orayý okuyon sen yazamýyon ama müdavimsin ya dost bildiklerini neye hançerliyon babýnda mantýkta yürütebilin tabi bi mantýðýn varsa, ama ya tabi teknolojiyi kullanmak var kullanmak var
sosyal medyadaki iyice incik cýncýk çok derinlemesine nüfuz eden dedikoduya karþýyým hocam ben. yoksa laf bitmiyor kýsmý ayrý , karar mekanizmanda saðlýksýzlanmaya baþlýyo. çarþý herþeye karþý en büyük bjk
Son düzenleme : Moruk; 19-12-2019 saat: 10:36.
Topiðin sayýn seksi müdavimleri, baklava göbekli erkekleri,
Þu kahve olayýna hiç ýsýnamadým yaa. Yýlda bir bilemedin iki kez Türk gayvesi içerim o kaa.
Millet yok zabahýnan kahve içmeden ayýlaman,
Kahvesiz güne baþlýyaman falan deyo,
Beni hiç sarmadý bea.
Ýnce bellide çay faworim.
Kahve Yemen'den gelir,
Kokusu çemenden gelir,
Kakao yaðý pahalý olsa da,
Beyaz yaka Arielmatikle temizlenir.
Lafý açýlmýþken Ayhan Sicimoðlu’nu beðenirim amirim
dolar oldu beþ doksandört
soda oldu altý sýfýr dört
üþüme yavrum kýçýný ört
bu derde derman gugýl ört
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk , rasyonel akla atýlan imza. Ýnsanlýðýn ebedi mutluluðunun anahtarý olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaþasýn !
Yer Ýmleri