Büyükşeher insanı bozduğu gibi iti de bozar.
Şimdi bi arkadaş annattı. Gemlik Askeri Komutanlığı hayvan bölümü varımışmış. Burda Tsk için arama kurtarma mayın bonba füze vs için it ve katır yetiştiriyolar.
Eğitim bitmiş, şimdi mezuniyet sınavı zamanı. Erlerden birine demişler git ormana saklan. Saklanmış. Alaman kurdunu salmışlar, eğitimli ya, komutu vermişler, kronometre başlamış. Tam 13 dk sonna gelmiş, vücut hareketleriyle, kuyruğuyla yaralı askeri buldum, gelin götüreyim demiş.
Doberman 15 dk 23 sn
Boxer 17 dk 33 dk
Fino (zayiat, geri gelememiş, mayına basmış)
Terier (firar, tel örgülerden atlayıp kaçmış ormanın derinliklerine)
Kangal...
Bekle babam bekle, 45 dk olmuş. Komutan tam askerleri yollayıp gidin bulun şu iti diyecekken ormandan bir ses gelmiş ama ne ses. Ben diyeyim Çiftlikbanka para kaptıran saftiriğin haykırması sen de yunan şimşek tanrısı şimşekus göttingenus.
KOMTANIIIIMMM, KOMTANIIIIM İMDAAAAAT.
Meğersem hiç öyle bir eğitim verilmediği halde Cangal (ingiliççesi c ile yazılır)
abimiz askeri yerde yatıyor görünce yaralı sanmış, iskerim eğitimini demiş ve kamuflajının göğüs kısmından nazikçe ısırarak (askeri değil kamuflajı) bunu sürükleye sürükleye komutanların olduğu yere getirmiş.
Herkes şaşkın herkesin dili lal olmuş, guruba karşı dalıp derin düşüncelere gark olmuşlar.
İşte Cangal dog böyle bir it kardeşimizdir. Ayıdan post, kuzey kore rublesinden rezerv para olmaz demişler.
- Based on a true story -

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri