Moruk müdürüm ve Koray amirim,
Hava karardý, gök gürledi, dakikada 3 keban barajýnýn ürettiði enerjiye denk þimþek mcquinn'ler patladý, yaðýz at kiþnedi, altta yer sarsýldý üstte gök delindi, kümeste tavuklarýn ödü yarýldý ama insanlarýn yaz günü alýþýlmadýk olan bu yaðýþlara bakýþ açýsý konusunda da ikiye bölündüðünü gördüm.
Ýlk grup Allah'ýn iþine karýþýlmaz.
Ýkincisi ise küresel ýsýnma.
Azýnlýkta olan gerizekalý bir de üçüncü cins topluluk var ki bunlar da olayý dýþ mihraklara baðlýyor. Neymiþ yahudiler yaðmur bonbasý batlatýyomuþ sel basýyomuþ ortalýðý.
Haber kanallarý ise evlere þenlik. A belediyenin sorumluluk sahasýný sel bastý mý evler arabalar yollarda kaldý mý týk yok ama C belediyesinde ayný þey oldu mu dakikalrca ekranda göstermeler falan. Siyaset böyle bi þi iþte.
Uzun lafýn kýsasý yaðmur rahmettir ama fazlasý zulmettir. Aðacý sev ormaný koru. Ceviz aðacýnýn altýnda yatma zehirler. Ýðde aðacý bulursan sev okþa. At murattýr yeþil dileðin gerçek olmasýdýr. Rüyada fil görmek ise neye delalet eder ben de bilemedim. Haa bu arada kulaklarý küçük olan Asya fili büyük olan Afrika fili, karýþtýrýlmasýn. Çükleri ise ayný boyda sanýrým, hiç onlarý ölçeni ne gördüm görmedim. Saygýlar. Þemsiyesiz çýkmayýn, dolu yaðýþýna karþý kaplan desenli battaniye ve kilimlerinizi aracýn üstüne sermeyi unutmayýn. Yannýz benim arabanýn tavana anten koymuþlar afedersin þey gibi halý da seremiyom. Ayýptýr yaa.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri