herhanký bi gayret içinde olma olaylarý
benim içün çok gerilerde kaldý
size öyle düþündürdüysem,
yannýþ deðerlendirio olabilirsinizz ...
herhanký bi gayret içinde olma olaylarý
benim içün çok gerilerde kaldý
size öyle düþündürdüysem,
yannýþ deðerlendirio olabilirsinizz ...
benimkisi konuya adapte olamayýp saçmalama oldu
ama malesef
o garip sevimli yunus bombardumaný (haber olarak þu esnada globalde her mecrada sosyal medyada) gerçektende ilginçki var
iþin tesadüfü de þöyle oldu ki; bugun LINKEDIN de bi kýzla arkadaþ olduk
þakkadanak senin yolladýðýn þeyin nerdeyse aynýsýnýn týpkýsýný koymuþ, bi yerden kopyalayýpta haber olarak kendi sayfasýna
yuff
dedim
vayy anasýný sayýn izleyiciler
haklýsýn
bi büyük el var
Big Hand
yukarda kontrol ediyo
bazan kutup ayýsý bazan siyah kuðu bazan böyle sevimli hayvancýklar koyuyo bu þapþaloz yunus gibi
ama bu demek deðil ki
onun mesajý her daim tam tutsun bazan feyk attýðý da oluyo
þimdi bana sorsan verilmek istenen mesaj þu
HERÞEY GUZEL OLACAK
bu aslýnda gýlobaldede boyle sýrf parti istanbul seçim logosu felan deðil
ama bi eksik var
temenni ile olmuyo
kaynaðýda bulma lazým
KAYNAK yok
y.o.k.
bence tabe
hoþ benim dememle de hiçbiþey de olmuyo ya neyse
umarým bi gun olur deyecem, ama oyle bi opsiyonda malesef mumkunlude yok, ne verelim abime?
sen bakma abi, biz yetiþmeden recep ivedik tarz agresif ve kompleksli olduðumuzdan herþeyden bi nane bahane çýkarýyoz
sende ne guzel masumane paylaþtýydýn da bizim tepkiye bu ne ya dedin ama
coðrafya bu iþte eldeki malzeme bu . bizler yani:-)
anca boyle sallan yuvarlan rock'n roll gidebiliyoz hedefe
otobanda direkman gidemiyoz
hoþ bana 56 ulke vize yasaðý uyguluyo burda nassý yazmaya izin veriyolar hayret ya neyse
teþekkür mod lara
not: þakadan dedim ya yok vize yasaðým filan :-)
not2: herkes gelsin yazsýn bolcana saçmalasýn ben burda stresimi atýyom ne meþhur olma ne para kazanma bu yaþtan sonra internette hiçbi iddaam felan yok zate
not3: gýlabal için konuþuýrsam eðer eldeki donelerle, malesef no way out, hiçbiþey guzel felan olmayacak
not3.1: beyaz þirin yunus balýðý hedeflersin eriþirsin ama siyh kuðu üstü kutup ayýsý , hayaller paris modu
ben bi koþu teravih e gidip gelem , siz devam eyleyin, gençlik ... esselametle
ya ne basit bi dunya ya koy 2 dað tavþaný 3-5 yunus insanlara moral ponpala, heyt yawlum heyt bea
bol güneþli günler
Son düzenleme : Moruk; 09-05-2019 saat: 22:18.
yaww boþwer müdürüm
geyikk iþte,
salla gitsinn ...
![]()
salladým gitti
þimdi
o herþey güzel olacakla ilgili benim baya bi aným var
bi ara anlatýrým
life ta ama
selamlar
herr biþi þokk þugar olacak
dedimi
benim aklýma gelen
geçenn yüzyýlýn sonnarý.
güzeldi o zamanlar beya
peee,
çaðrýþým iþte ...
yannýz bugün
hayvansal bi trafik hazretleri var ki istanköyünde,
artýkýn
ete/kemiee bürünecek sanýrsamm
hoþþtt yaa ...
https://m.facebook.com/groups/ekremi...8794533753213/
Bizim burayi takip ediyor sanirim. :-)
bu artificial intelligence , biz onun fiþini çekmeye þalterini indirmeye kofrasýný sökmeye fýrsat bulamadan , dünya planetinden izimizi silecek... bizi ya bir tür zararlý bakteri ya da virüs olarak algýlayýp , gerekli müdahaleyi yapacak. o günlere kalmadan bizim bir an önce bu yapay zeka denen illeti kandýrmamýz için , onun sisteminin içine kendimizi gömüp saklanmamýz lazým... yani bilgisayara bilinç transferimizi yapýp acilen bu bedenimizden kurtulmamýz lazým... insanýn da içine bi þüphe de düþmüyor deðil , acaba bu yapay zeka benim bu düþündüðümü de düþünüp önlemini almýþ mýdýr diye ... kýsmet der geçerdik de statik kadercilik insan ýrkýnýn yaradýlýþ mana ve maksadýna zýt , onun için diyemez geçemeyiz de ...
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
hayirlisi abi hayirlisi
Yer Ýmleri