Bu topiðe bir "gezen tavuk" el atmalý.
Beynim yandý, alooo...
Bu topiðe bir "gezen tavuk" el atmalý.
Beynim yandý, alooo...
Vatan eðer uðrunda ölen varda vatandýr, bayraklarý bayrak yapan üzerindeki kandýr
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Tarihi belirliyen
Ýnsanlarýn hassasiyetini ekseriyet taþýma araçlarýnýn baþýna gelenler veya bunlarýn yaptýðý iþler
1. Lusitania gemisini torpillediler büyük cenk baþladý
2. Goben breslau Yavuz Midilli sivastopol a iki çaktý havan topunu aþýrtmali. sende alman in yanýnda Ceng e girdin
3. Malezya uçaðý kayboldu. Gizli düþmanlar rus Çin DosT oldular
4. Rus uçaðý sýnýrýn ötesine düþtü Cavit Çaðlar bey de araya girmiþ belkide gerçekten öyle sen pakt deðiþiyon hos anglosakson seni 70 yýldýr oynatiyo ama rus uçaðý düþünce aklýn baþýna geldi :-)
Valla abi bilemiyorum
Eskiden gemilerdi baþ faktör
Þimdi teyyareler oldu
Seç beðen al
5. Þu an Körfez'de tanker gemileri patlatip patlatip Ýran i suçluyolar ama onlar onu beceremez bence yani büyük ihtimalle bunu kendileri kendilerine yapýyolar bence. fitneci iftiracilar
Neticeyi göreceðiz
Ben dün Pazardan 2 kilo limon aldým. Evden 250 gr þeker ekledim . Limonun tamamýný sýktým , þekeri içine attým. Su da ekledim. Sonra karýþtýrdým. Ýki de buz atýp içtim. Limonata oldu.
Apartmana 3 yýldýzlý bir kýdemli albay taþýnmýþ. Asansöre bindik beraber. Þaka gibi. askerlik günlerim aklýma geldi. Týrstým ama adam gülümsedi ilkin, þeffaf torbadaydý limonlar. Bir iki baktý. Asansör de bi apollo var . Havalandýrma ama adeta bir apollo gibi ses çýkarýyor. Onu açtý. 7 de indi.
Abd uçak gemisi düz dünya teorisini kanýtlar nitelikte, Rusunki ise kavisli dünya diye yeni bir teorem attý ortaya. Abd nin kinden atmýþ sekiz mustafa abim astral seyahete bile çýkar ama rusyanýnkinin kavisinde kaybolur
2 tane birayla olmaz bu iþler. Ayran içkilerin en güzelidir. Ýçki içen annelerin de ayaðýnýn altýnda mýdýr? Topuk tikeni vardý eski alt komþuda.
Ne bilim moruk müdürüm. Gerçekten. Zor konuþar. Gemi var gemcik var, zam var zamcýk var. Varsýn vurdursun geminin üzerinde f16 lar. Çalýþmazsa napsýnlar abi baþka. 2 ye atýp fitesi vurduracak..
Ýçki uyuþturucu kumar zina yalan dolan haram ziyan beraber gezerler. Kurtulmasý zordur
Nasýl bir hýrsýz hayal aleminde hiç yakalanmiycek gibi yakalencegi günü bekliyodur esasen
Üstteki vasiflarda kiþiyi iyiye taþýmaz
Yani ananin duasýný bekleme. Kendi hayatýný dizayn et.
Dizayncý geldi
Dizaynciiiiiyyaaa.. dizayn aliyom eskilleerrr
Yer Ýmleri