Ýki bira ne ki...
Ürküttüðün kurbaðaya deðmez.
Kapanmak için yalvaran göz kapaklarýný açýk tutmak için iðne deðil çuvaldýz lazým ateþli bebesinin baþýnda bekleyen anaya.
Ya da bir yetmiþlik.
Geziyoz biz, "serbest tavuk" lar.
Ýki bira ne ki...
Ürküttüðün kurbaðaya deðmez.
Kapanmak için yalvaran göz kapaklarýný açýk tutmak için iðne deðil çuvaldýz lazým ateþli bebesinin baþýnda bekleyen anaya.
Ya da bir yetmiþlik.
Geziyoz biz, "serbest tavuk" lar.
Negatif kampanya yapana zarar verir müdürüm. Çok zekice yapýlmalýdýr. Zaten geçenler bi arkadaþla olmasý gerekenleri tartýþtýk abi. Bugün den çocuklarý hangi okula götürecem ben ne bilim abi. Eðitim meselesi çok önemli. Gençler gerçekten benim kankam amirim.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Þimdi leyla abla 2 biradan 1 fazlasý 3 tane bira eder. Ama yine de olmaz. Varsýn serbest gezelim, ezilen olmayalým. Aslýnda gençlik hareketi lider yaptý beni. O nedenle 4 bira da olmaz. Bi de þey . 4 bira 4% alkolden toplam %16 yapar mý ki ? Neyse çok da önemli deðil de yine de merak ediyor insan.
Ilkokulsa öðretmen mühim okuldan ziyede
Benim örtmen merhum Sabahat
Yan sýnýfta çilek hoca vardý yaþýyor sa uzun ömürler
O acaip disiplinliydi
Ayný okul
2 ortmen 2 farklý sonuc
Bilmiypm þans
Ben bira kullanmýyom
Kýþýn kýrmýzý bazan . yazýn yok sýfýr
Çilek çok azgýn bi bitki abi kulaða hoþ gelse de. Baþ edemen valla. Beni diðer siyasi liderden ayýran þey samimiyet abi. Çilek hoþtur, bahçeni çoþtur, zahmeti boldur. Ama olur da bir hatam olursa onu da izah ederim abi. Keþke abi ne bileyim.
Yer Ýmleri