Kitapçý dostum aslýnda yanlýþ yerde deðilsin
Analistler bu finansal piyasalarda daralýp genislemeleri cycle olarak nitelendiriyolar
Ýçinde bulunduðumuz olan cycle
Son cycle mýþ
Yani noolucagi belli olmazmýþ
Ama eger ki benim þahsi fikrimi soruyosan mucize bekleme derim.
Piyasa da, hayat gibi emme basma tulumba misali deðerli arkadas. Okumadýk kitap komadým, emme basma tulumbanýn her emiþ ve basýþtaki sürtünmeden Kaynaklý enerji kaybýný hesaplayamadým. Ki senin sorun daha zor . Nasýl bilek ki ? Bükülmez bir bilek .
Bildiðim piyasa genel anlamda düþer sonra kalkar sonra tekrar düþer tekrar kalkar ama azalarak artar hep. Sonra yýllar sonra bi 1929 patlar, adeta tsunami olur verdiði herþeyi geri alýr. Ama þart bu. Abi düþünsene kimsenin ölmeden sürekli insanlarýn arttýðýný. Doðal seleksiyon diye biþey emmoðlu. Ýnan inanma ben biþey demem ama doðum gibi ölüm de þart. Bu kiþinin ölümü olduðu gibi tüzel kiþinin de ölümü olabilir.
Herþeyin baþý atom abi . Hayýrlý kazançlar
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
bahsettiðiniz kiþi Carlos ghosn
Þimdi fransa sarý yeleðe boyun egmedi
Küresel dünyada onu rehin aldý Hapis
O konuyu sorduysan onun cevabý basit caným
Bende bizim durumla mi iliskilendiriyon dedim
Biz seyirciyiz gelin le damada bakiyoz
Son düzenleme : Moruk; 07-07-2019 saat: 21:05.
kafasý kýrýklar style takýlýp takiplendiðinizi bildireyim dedim, emme beceremedim affola
Tabe kafasý kýrýklýk genetik olcek, öyle palanýn kýrdýkalrýndan olsaydý, zatte palaya kýrdýrtmazdýk kafayý
hepinize cümlenize teþekkürler.
Abi aslýnda herkesin kafa biraz kýrýktýr
Miktar derece mühim tabi .
Gerçi normal insan mý olmak lazým hal hareket davranýþ ahlakiyla insan i kamil mi o da ayrý bi soru iþareti
Su an moda normal olmak
Kafede oturmak çaða uygun giysiler elde cep tlf internette surf
Ama
Kimin içini bilebilirsin ki
Hep bi tiyatro
Teatral sanatlar
Yer Ýmleri