Gün-de bi fincan kayfe keyfi kafi
Fazlasýný bnm karaciger kaldirmiyo
Düþünsene
Simsiyah bi bardak kahve
Karaciðerde
Süz babam süz
Zaten tadý acayip acý
Gün-de bi fincan kayfe keyfi kafi
Fazlasýný bnm karaciger kaldirmiyo
Düþünsene
Simsiyah bi bardak kahve
Karaciðerde
Süz babam süz
Zaten tadý acayip acý
Bu yaþta gençlerin böyle baþarýlarý elde etmesi gözlerimi dolduruyor. biz tavukçuyuz ama olsun sonuçta onunki de bir 'çiftlik'. alkýþlýyorum tosunumu
https://streamable.com/mkjao
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
bu yumurta hikayesi eski... ilkin mavi yumurta olarak yurtdýþýnda çýkmýþtý... gerçi her devirde sistem ayný... rakýfellergillerin büyük dedeleri william avery de yýlan yaðý falan satarak ilk aile servetini yapmýþtý... yani robert boþ , insanlarýn güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi demiþ de , boþ iþler o iþler...
https://www.history.com/news/john-d-...on-man-origins bak bakalým neler olmuþ
https://www.corbettreport.com/meet-w...-oil-salesman/
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk , rasyonel akla atýlan imza. Ýnsanlýðýn ebedi mutluluðunun anahtarý olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaþasýn !
aga þimdi onyýllarýn finansçýsýyým ama tabi böyle haber gördüm pek sayýlabilemez
netekim beyaz eþya firmasý beko eskiden gider krediyi koçbanktan alýrdý. yani o da koç bu da koç. gidip þeyden almaz diðer guruplarýn banklarýndan ya devlet banka ya kendi iç gurubu. o ka. ötesi yok.
hoþ þimdi ikiside pek olmasada, adet oydu, o dönem
yani bu þirkette kýredilerini kendi gurup bankasýndan aldýysa
https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...cid=spartanntp
niye araya girip te devlet baba garantör olur? ve borç harcý kardeþ tamam yeniden yapýlandýralým der? ya da yaz görev zararýný bana ne mi der?
aklýma tek gelen, þirket uluslararasý itibarý zedeliycek bi sevkýyatý cash flow dan ötürü yapamayacak durumdaysa, itibardan.
ama deðilde þekilde baþka bi sebeboloji varsa, alýnan kýredide gurup bankasýndansa
o riski alýr mý, hiç anlamam.
ayrýca
tabi o duruma üzüldüm. ciddi bir imalat þirketi.
aslýnda bu þirketi ben fuarlarda çok izledim, eski iþ kolumla aynýydý diye, keþke orda teknik stratecik bi iþ saham filan olsaydý da yönlendirebilseydim ama nasipte yoksa yok tabi. çünki o fuar günlerinden ben gelinecek bu günleri tahmin ettiydim sýrf bu özel örnek adýna belki on sene evvelisi var.
ben oldum olasý bu adamý tutarým izmir doðumluysa zaten Türktür etnisite fazla farkmaz þöyle ki kimse alýnmasýn tabi baþta rum ve yunanlar yani burda doðup buranýn kimlik kartý verildiyse tamam istediðin kadan inkar et
yani adam muazzam bi dimað ve zihin az yaþamýþ olmasý (69 yaþ) büyük talihsizlik
https://www.sozkimin.com/aristotle-o...ayati-822.html
bu abinin baþlýca sözü
ortadirekler içindir aslen
yoksa kimse kendi planlayýp zengin olamaz allah verirse olur anca onun matematiðini de kimse akýl edemez yani verirse olursun vermezse olaman
bu adam der ki
hayat kaliteni artýrman için onasis in meþhur sözü
**zenginlere yakýn olun hatta onlarla ayný asansöre binip onlara sürtünmeye çalýþýn)) ** der, yüzyýllardýr hiçbi burjuvazi zengin avam halk a böyle bi tüyo vermemiþtir daha bundan bele de verceklerini zanneylemem. halk yazýtlarý dikkatli okumuyosa örnek almýyor kontörpeyde kalýyosa, Mevla naapsýn. dikkatli olacan aga.
þaka gibi ama ciddi
aslýnda demek istediði
ufacýk fýçýcýk ve gayette basit ama etkin
**zenginden ufakta olsa bi tüyo kaparsýnýz, þansýnýzý deðerlendirme namýna onlara yakýn durmaya bakýn, bu sizi zengin etmesede, hayat kalitenizi artýrmada az avantaj saðlasa da kafi.**
yani
bu adam hiç deðilse paylaþýyor garibanla da , çoðu bi takým zenginde hep saklar saklar öz bilgiyi sadece o da kendi iþine yarayan türden bi teferruatý sunar o da anca sevgiliyle fotoðrafýný medyada filan, ama onun bana bi faydasý var mý? kim kimleyse olursa olsun baða ne
netçede onasis öz be öz daþfýrýn Anadolu çocuðudur rumda olsa. yani yamuk yanpirik iþ bilmez, harama bakmaz, yanlýþ yapmaz, o kadden ..iþinde gücündedir
ev iþ -- iþ ev .
Son düzenleme : Moruk; 27-12-2019 saat: 16:48.
Þimdi 2 tip gerçeklik var
Adamýn ismi Kasým Maykýl Petro Çangçung vs herþey olabilir fazla fark etmiyo
Olayýn adý ise Gerginlik , bu tip 1 gerçeklik
https://www.bloomberght.com/emtia/brent-petrol
Öteki tip gerçeklik Kaya gazý filan fýsfýslý atomizer bitmiþ Kaya gazý da iþte , Hani daha nerde? bu da tip 2
Yani ademoðluna enerji ya yetmiyo ya yetmiyo
Enerji mühim mi?
Büyüme isteyene evet
Tüm imalat , akabinde lojistik sevkiyatta, onun sonrasýnda garanti süreci
Herþey enerjiye baðlý
Ýyi biþey mi
Bence deðil yitip giden enerji zaten puff oluyo
Orta okulda dinazorlar ölmüþ çürümüþ petrol olmuþ deyilerdide
Hani nerde yeniden çürüyüp petrol olacak dinozor aday adaylarý Yok olsada tabiat müsait deyil dünya ýsýnmýþ buzul çaðýna girmiþ dinozor dokularý karbonlaþmadan sývýlaþýp sonra da sýkýþýp kalmýþ buharlaþmamýþ
Lityum pille araba yapçaklar ya dünya geneli için konuþuyom benim cep tel. un pili akþama yetmiyo daha![]()
Bi þekilde daha çok toplu ulaþým þart galiba
Zannýmca kömür yakýlan buharlý makinalardan petro türevli içten yanmalý motora çok hýzlý geçmiþiz biz abi
Hatýrlýyom ufakken kömürlü tren vardý ne fark eder 7 saat yolu 9 saatte al ne olacak
Metrobüste herkesin elinde cep tel ne yani bilgi toplumu öyle mi olunuyo
Göz ucuyla bakýyom herkes wasap ta yazýþýyo
E daha daha nasýlsýn ne yedin hava soðuk üþütme muhabbetine wasap ý ya
Bugün baktým metrobüsün yarýsý cep tel de ya
En az araç baþý 7 sekiz kiþilik yer israf oluyo adam cep tel le oynarken 2 kiþilik yer iþgal ediyo ya ben saygýn davranýyom cep tel le o esnada oynamýyom bi kiþi daha binsin iþte yer ver insanlara
Bu nedir aga yahu
Bi kedi pingpong maçý izlerken
Hiç
Boyun yada göz aðrýsý çeker mi?
Çekmez , çunki insana kýyas göz bilmemnesi on kat hýzlý kedide
Yani bugün sünnet yarýn deniz
Adamlar çok seri
-Elçiliði bas
-dronlarla ateþleme yap . eagle eye filmindede benzer bi sahne vardý sanki filimsel bi dejavu oldu bu
-Meclisleride oylayýpta desin ki; burdaki (oradaki yani) askeri varlýðýný sonlandýr yani bas git Uðurcum þimdi kedi pingpong u burda aðýr çekimde. Karizmanýn gittiði an iþte bu an.
Bütün hepsi 5-6 gün içinde Hafta deðil ha
Bit yeniði olduðu kesin . Hýzlandýrmalý tedrisat.
Yoksa bu ne be ya, hiç Kimse , bu kadar seri hareket edemez iþin normalinde. Kör dövüþüne döndermeye mi çalýþýlýyo
aman aman deðneðin Ucu bize dokanmasýnda
Yok aða bu enerji iþi harbi þey galiba , Ciddi biþey.
Bi gün hepimiz bisiklet pedallarsak dünya geneli þaþmayalým da![]()
Selamm Millett ...
eski bi nepalli demiþki
paratonercinin iisi hava durumunu takip ederr.
oturduu yerden konuþuyoda olabilir tabe, neyse
umarým herkeþin keyfi kekadýrr ...
Yer Ýmleri