SM-A700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence sayýn ZÝCO nun verdiði cevap yeterli
sayin türk eski yorumlarýna baktým genelde hep olumlu yazmýþsýn fakat 1.2 gündür olumsuz yazmaya baþlamýþsýn 2 gunde ne deðiþtide olumsuz yorumlara döndünüz
zor para kardeþim. Ben bu hisse için olumsuz deðilim .Birkere Çin endüstri bankasý bir dünya devi. Çin Türkiye iþlerindebüyük bir aktör olacaðýna inanýyorum. Benim söyeldiðim realty, þirkette beklediðim derinlik oluþmadý.Dibe kadar dün seans sonu 43000 lot vardý. Hep þekerbank la kýyaslýyordum. Þekerbank bedelliden önce 50 bin lot kademeler varken , bedelliden sonra400- 500 bin lotlar olmuþtu. Þuanda rüçhandan 0,97 den mal alan bir arkadaþ 1,925 dan mal alýyor. Siz 3 ay satamayacaðýnýz bir hisseyi carisi 2,06 iken 1,925 dan alýrmýsýnýz. Ben almam. Ben bunu anlatmaya çalýþtým.Ben en az % 25-30 aþaðýdan almayý düþünüyorum. Ama bana 13 kuruþ aþaðýdan almak yeterli diyen kardeþimede saygý duyarým. Burasý borsa herkesin bir aklý ve planý ve beklentisi vardýr. Eðer üç ay sonra hisse 2,5 -3 lira olursa siz ve sayýn zico haklý çýkacaktýr.Bende o zaman laflarýmý yutar ve sizlerden özürdilerim. Beni yanlýþ anlamayýn ben her fikre saygýlýyým. Ama kendi fikrimide yaþnýzda olsam söylerim. Ýyi günler bol kazançlar. Saygýlarýmla.
Yaw býryerde 18 nýsan býryerde 24 nýsan dýyor
ruchanlarý almak için en son ödeyeceðimiz tarih hangýsýdýr 18 mi 24 mü
yani parayý yatýracaðýmýz songunu soruyorum
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
bu haber yavrularý son satma tarýhýmý
yani ruchana katýlmak istemeyenlerýn
13/04/2017 09:16:42 ***ICBCT*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
***ICBCT*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu )
Ýlgili Þirketler [ICBCT]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
ICBCT.R (Geçici Kaydi Pay, Kapanýþ tarihi : 18/04/2017)
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/600583
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Benim anladýðým 18 Nisan ruchanlarýn borsadaki son iþlem günü yani alým satým yapmak için son gün. 24 Nisan ise eldeki ruchanlarýn makbuza dönüþtürülmesi ve bedelli parasýnýn yatýrýlmasý için son gün. Ben böyle anladým emin deðilim. Ytd.
SM-A500F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri